تصویر روز: نشست “نقش مسئولیت اجتماعی شرکتی در رشد اقتصاد ملی” در محل فرمانداری تهران برگزار شد.
به گزارش تصویر روز در این نشست صاحب نظران، مدیران شرکتهای بخش خصوصی و دولتی به اشتراک گذاشتن تجربههای موفق در این زمینه پرداختند.بانک ملی ایران دومین سالی است که در همایش “مسئولیت اجتماعی شرکتی” شرکت میکند
همچنین صابری معاون مدیر روابط عمومی بانک ملی ایران به بیان کارهای صورت گرفته این بانک در زمینه مسئولیتهای اجتماعی پرداخت و گفت: بانک ملی ایران دومین سالی است که در این همایش شرکت میکند. بانک ملی ایران بعنوان بزرگترین بانک کشور و تنها بانک ملی کشور میباشد که حمایتهای این بانک از صنایع و پروژههای مختلف بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: حمایت بانکها در سیستم اقتصادی کشور نقش شریان خون را دارد، هر صنعتی تحقق پیدا کند باید حمایت بانکها را داشته باشد. مسولیت اجتماعی از گذشته تا کنون اندیشه سهامداران و بنیانگذران بوده که دنبال میشود. بانک ملی با ۴۹ هزار پرسنل، ۳۴۰۰ تا شعبه و یک خانواده ۲۰۰ هزار نفری اعم از کارمندان و بازنشستگان حجم عظیمی از نیروی انسانی را شامل میشود.
صابری ادامه داد: باتوجه با اینکه شعار سومین جایزه مسولیت اجتماعی نقش مسولیت اجتماعی در رشد اقتصاد ملی است، بانکها و بانک ملی بزرگترین نقش را در این زمینه داشتند. در شش ماهه نخست سال جاری، ۵۲۷ هزار میلیار ریال تسهیلات به بخشهای مختلف کشور پرداخت شد، همچنین در بانک کارگشایی که نود و سومین سال تاسیس خود را جشن گرفت، در شش ماهه ابتدای سال جاری ۲۰۰۲ هزار فقره وام قرض الحسنه پرداخت کرد. گفتی است، ۹۰ درصد بار تامین مالی صنایع کشور توسط بانکها صورت میگیرد که در زمان اوج تحریمها بیشترین بار تامین مالی کشور برعهده بانک ملی ایران بوده است.
معاون روابط عمومی بانک ملی ایران با بیان اینکه در زمینه زیست محیطی کارهای متعددی صورت گرفته، اظهار داشت: بیمارستان بانک ملی، تنها مرکزی است که داخل بانک قرار دارد و بواسطه زبالههای خطرناکی که تولید میشود، واحد تفکیک و ایمنسازی زبالههای خطرناک دارد. ساختمان فردوسی در خیابان فردوسی قرار دارد که ساختمانی مدرن و خاصی است لذا در این ساختمان طرح استفاده مجدد از آب مصرفی انجام شد، به این صورت که آب تصفیه مجدد داده میشود و دوباره به سیستم باز میگردد که کاهش مصرف آب را در پی دارد.
وی بیان کرد: بانک ملی با دارا بودن ۴۰ هزار کارمند اشتغال جامعه را با توجه به حمایتی که از صنایع مختلف و اقتصاد کشور دارد هدف گذاری کرده که آخرین آن کارخانه هپکو بود که بانک ملی حمایت کرد و بحران اجتماعی را در کشور جمع کرد، همچنین شرکت فولاد که سال گذشته دچار بحران شده بود را بانک ملی از آن حمایت کرد، بانکها متهم به بحث بنگاهداری میشوند اما وقتی شرکت خاصی را و بعنوان رد دیون به بانک ملی دادند اجبارا در این حوزه قرار گرفت، لذا بانک ملی بانکدار است.
صابری با بیان اینکه در امور خیریه کارهای بسیار صورت پذیرفت، افزود: تاکنون صد مدرسه توسط بانک ملی ساخته شد، آزاد سازی تعداد بسیاری از زندانیان انجام داد، بانک کارگشایی برای کسانی که نمیخواهند زیر دین کسی بروند، با دادن طلا خودشان و ارزیابی لحظهای همان لحظه وام دریافت میکنند با اینکه مبلغ وام دریافتی خیلی اندک است.
معاون روابط عمومی بانک ملی ایران تقویت فرهنگ عمومی را یکی از دغدغههای اصلی این بانک دانست و اظهار داشت: بانک ملی ساختمانهای میراثی متعددی دارد، سال ۹۶ ساختمان صندوق پس انداز را که سال ۱۳۱۲ ساخته شده بود را به موزه تاریخ بانکداری ایران تبدیل و تاسیس کرد که حجم بسیاری از آثار فرهنگی آنجا نگهداری میشود که بابت آنها هزینههای زیادی پرداخت شد.
وی در رابطه نقش مسولیتهای اجتماعی در حوزه کودکان و نوجوان گفت: از سال ۹۲ کانون جوانههای بانک ملی ایجاد شد که بانکداری کودک و نوجوان است و هدف آن تقویت سواد مالی و اقتصادی کودکان و نوجوان است که از ابتدای خردسالی تا ۱۸ سالگی کار انجام میدهد. همچنین کتابهای متعدد اقتصادی در زمینه کودک و نوجوان عرضه شد.
وی ادامه داد: در حوزه مسائل اجتماعی کمپینهای اینستاگرامی بسیاری نظیر کاهش تصادفات جادهای تحت عنوان کمپین “نبض امنیت” و کاهش مصرف کاغذ و آب برپا کرد
دیدگاهتان را بنویسید