
تصویر روز: بانک رفاه در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و حمایت از نظام سلامت کشور، علاوه بر اهدای یک دستگاه آمبولانس، مبلغ سه میلیارد ریال به منظور خرید تجهیزات بیمارستانی به دانشگاه علوم پزشکی اراک اهدا کرد.
به گزارش تصویر روز در مراسم اهدا یک دستگاه آمبولانس به دانشگاه علوم پزشکی اراک که با حضور رئیس، معاونان و تعدادی از پرسنل دانشگاه و مدیریت شعب بانک در استان برگزار شد، صید احمدی مدیر شعب استان اظهار داشت: بانک رفاه با ارائه خدمات مطلوب به جامعه سلامت، خود را به منزله بانک سلامت محور معرفی و از همکاری و تعامل با این مجموعه و خدمت به جامعه سلامت خرسند است.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات بانک رفاه در حوزه سلامت، ابراز امیدواری کرد که این رابطه یک ارتباط پایدار باشد و دو مجموعه بیش از گذشته با یکدیگر همکاری داشته باشند. دکتر جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز ضمن قدردانی از حمایت های بانک رفاه عنوان کرد: تعامل بین دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و بانک رفاه کارگران تعاملی سازنده و تنگاتنگ است که طی چندین سال ایجاد شده و بانک رفاه همواره در ارائه خدمات بانکی به جامعه پزشکی پیشگام بوده و عملکرد مطلوبی را ارائه کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: در سالجاری شاهد ارائه خدمات اجتماعی در حوزه سلامت و خدمات عام المنفعه بانک رفاه از جمله اهدا یک دستگاه آمبولانس و نیز تخصیص مبلغ سه میلیارد ریال به منظور خرید تجهیزات بیمارستانی بیمارستان ولیعصر( عج ) به دانشگاه علوم پزشکی اراک هستیم که این عمل قابل تقدیر و تشکر است.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۶ شهریور
06 شهریور 1404
سایپا توانسته به نیاز جامعه و بهویژه قشر متوسط پاسخ دهد
06 شهریور 1404
نصب بیش از هزار مگاوات پنل خورشیدی در کشور
06 شهریور 1404
۹۰۰ هزار خارجنشین هنوز از فهرست یارانه بگیران حذف نشدهاند
06 شهریور 1404
تکمیل و تجاریسازی ۷ هزار دستگاه خودرو در پارسخودرو
06 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید