
تصویر روز: واردات طلای این کشور در ماه نوامبر ۷۸ درصد نسبت به ماه پیش از آن رشد داشته و به بالاترین میزان در ۵ ماه گذشته رسیده است.
به گزارش فارس، یک منبع آگاه در دولت هند گفت واردات طلای این کشور در ماه نوامبر ۷۸ درصد نسبت به ماه پیش از آن رشد داشته و به بالاترین میزان در ۵ ماه گذشته رسیده است زیرا جواهرفروشان در دومین کشور مصرف کننده طلا در جهان با کاهش قیمت ها، شروع به خرید کردند.
به نوشته رویترز، این فرد که اجازه صحبت با رسانه ها را ندارد، گفت دهلی نو در ماه نوامبر ۷۱ تن طلا وارد کرده که این رقم در ماه اکتبر (ماه پیش از نوامبر) ۴۰ تن بوده است.
وی افزود با این حال، رقم واردات در ماه نوامبر امسال ۱۶ درصد از نوامبر ۲۰۱۸ کمتر است.
به گفته این منبع آگاه، به لحاظ ارزش، ارزش کل واردات طلای هند در ماه نوامبر ۲٫۴۹ میلیارد دلار بوده که اندکی بالاتر از ۲٫۷۶ میلیارد دلار در سال گذشته است.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۵ شهریور
05 شهریور 1404
۵ خدمت بانکی مشروط به ثبت نشانی در سامانه املاک و اسکان
05 شهریور 1404
فعالیت شعب کشیک بانک صادرات در روز پنجشنبه 6 شهریورماه
05 شهریور 1404
۲۵ کشور ارسال مرسولههای پستی به آمریکا را تعلیق کردند
05 شهریور 1404
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تصمیم دولت استرالیا
05 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید