
تصویر روز: مدیر امور اعتباری بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در ۹ ماهه امسال به بیش از ۲۳۲ هزار واحد، تسهیلات مسکن پرداخت کرده است.
به گزارش صداو سیما از وزارت راه و شهرسازی، مدیر امور اعتباری بانک مسکن گفت: بانک مسکن در ۹ ماهه امسال در بخشهای مسکن و غیر مسکن به ۲۳۲ هزار و ۷۲۱ واحد تسهیلات پرداخت کرده است.
محمدحسن علمداری افزود: بانک مسکن در مجموع در ۹ ماه امسال در بخشهای ساخت، خرید و فروش اقساطی ناشی از مشارکت در بخشهای مسکن و غیر از مسکن به ۲۳۲ هزار و ۷۲۱ واحد تسهیلات به میزان ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیاردتومان پرداخت کرده است.
وی ادامه داد: در بخش ساخت به ۳۱ هزار و ۲۰۰ واحد به میزان بیش از ۳ هزار میلیاردتومان پرداخت شده است.
به گفته علمداری، در بخش خرید نیز بانک مسکن در ۹ماهه امسال به ۱۰۴ هزار و ۴۰۸ واحد و به میزان ۵۳۰۰ میلیاردتومان پرداخت کرده است و در بخش فروش اقساطی ناشی از مشارکت نیز به ۹۷ هزار ۱۱۳ واحد به میزان ۴ هزار میلیاردتومان پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: ارایه تسهیلات بانک مسکن به ساخت نسبت به مدت مشابه سال گذشته در تعداد ۴۶ درصد و در میزان مبلغ ۵۱ درصد رشد داشت.
علمداری گفت: تسهیلات خرید در ۹ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در تعداد و میزان مبلغ کاهش و تسهیلات ساخت و فروش اقساطی ناشی از مشارکت در میزان و تعداد رشد را تجربه کرده است.
مدیر امور اعتباری بانک مسکن خبر داد: تسهیلات خرید کاهش، اما ساخت، تولید و مشارکت افزایش یافته است.
به گفته وی، بانک مسکن به غیر از مسکن در سایر بخشها به عنوان نمونه در بخشهای صنعت و آزاد راهی وام پرداخت میکند.
مطالب مرتبط

تاثیر قطعی برق در کاهش کیفیت اینترنت
14 مرداد 1404
الزام نانوایی ها به نصب نرخنامه قابل رویت برای مشتریان
14 مرداد 1404
قیمت طلا و سکه ۱۴ مرداد
14 مرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید