
تصویر روز: قیمت طلا در بازارهای جهانی با ۳٫۰ دلار افزایش ۱۵۶۰٫۶۴ دلار فروخته شد.
به گزارش فارس به نقل از رویترز، پس از یک حمله موشکی به یمن و تشدید نگرانیهای ژئوپلتیکی، بر جذابیت طلا افزوده شد، و بهای این فلز گرانبها در معاملات امروز به بالاترین رقم در بیش از یک هفته گذشته رسید.
هر اونس طلا در بازارهای جهانی با ۳٫۴۰ دلار افزایش ۱۵۶۰٫۶۴ دلار فروخته شد. طلا در ساعات اولیه معاملات به ۱۵۶۲٫۵۱ دلار، بالاترین رقم از ۱۰ ژانویه رسیده بود.
آجای کدیا، تحلیلگر بازار گفت: «سال جدید چین در نزدیکی ماست و برخی خریدها به علت این صورت گرفته است.»
«همچنین از دیگر دلایل افزایش قیمت طلا، خریدهای بانکهای مرکزی، ریسکهای ژئوپلتیکی نظیر حملات موشکی یمن بوده است که تمامی این عوامل قیمت طلا را تقویت کرده است.»
طلا در زمانهای بیثباتیهای سیاسی و اقتصادی، به عنوان منبع امن سرمایهگذاری دیده میشود. فدرال رزرو برای نخستین بار در سال جدید میلادی، آخر این ماه جلسه خواهد داشت که به میزادی انتظار میرود نرخ بهره را تغییر ندهد.
ذخایر طلای گلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایهگذاری طلا در جهان، در روز جمعه ۲٫۲۰ درصد افزایش یافت و به ۸۹۸٫۸۲ تن رسید.
مطالب مرتبط

توزیع برنج وارداتی هندی و پاکستانی با قیمت مصوب
22 شهریور 1404
هزینه تبلیغات به ازای هر گردشگر در ایران فقط ۳۰ سنت است
21 شهریور 1404
منتظر بارشهای سیلآسا در این استانها باشید
21 شهریور 1404
ابلاغ رسمی افزایش ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی
20 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید