تصویر روز: مطالعات اخیر نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و فراوری شده ریسک بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودهنگام را افزایش می دهد.
به گزارش مهر، «نورینا آلن» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورثوسترن شیکاگو، در این باره میگوید: گوشت قرمز و فراوری شده را در حد اعتدال مصرف نمایید چراکه حتی دو وعده یا بیشتر مصرف آن در هفته با افزایش ریسک بیماری قلبی و مرگ مرتبط است.
در سال ۲۰۱۵، سازمان بهداشت جهانی طبق مستنداتی به این نتیجه رسید که گوشتهای فرآوری شده علت اثبات شده سرطان هستند و گوشت قرمز هم احتمالاً چنین تاثیری دارد.
مطالعه جدید مربوط به بررسی ۶ مطالعه شامل حدود ۳۰ هزار نفر بود. شرکت کنندگان به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند.
محققان دریافتند افرادی که تنها ۲ وعده گوشت فراوری شده در هفته مصرف میکردند ۷ درصد بیشتر با ریسک بیماری قلبی و سکته روبرو بودند. گوشتهای فراوری شده شامل هات داگ، سوسیس و کالباس است.
افرادی که دو وعده یا بیشتر گوشتهای غیرفراوری شده نظیر گوشت گوساله و خوک مصرف میکردند، ۳ درصد بیشتر با خطر بیماری قلبی و سکته مواجه بودند.
در مورد گوشت مرغ رابطه حتمی یافت نشد و نیاز به مطالعات بیشتر در این زمینه است. اما هیچ رابطهای بین مصرف گوشت ماهی و افزایش ریسک بیماری قلبی و سکته یافت نشد.
به گفته آلن، هرچقدر میزان مصرف گوشت قرمز و فراوری شده توسط فرد بیشتر باشد، ریسک ابتلا به بیماری قلبی، سکته و مرگ زودهنگام بیشتر خواهد بود.
محققان وجود میزان بالا چربیهای اشباع شده و سدیم را عامل احتمالی این رابطه میدانند.
مطالب مرتبط

رگبار پراکنده طی سه روز آینده در جنوب کشور
10 شهریور 1404
هیچ برنامهای برای افزایش نرخ ارز ۷۰ هزار تومانی نداریم
10 شهریور 1404
نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره اسنپبک
10 شهریور 1404
پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران
09 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید