رتبه دوم: وان دایرکشن
رتبه سوم: جیمز پاترسون
رتبه چهارم: دکتر فیل مکگراو
این نویسنده و روانشناس نامآشنای آمریکا در عین حال مجری برنامههای پرتماشاگر تلویزیون این کشور است. درآمد مکگراو از بابت مجری شوهای تلویزیونی و در عین حال عرضه اپلیکیشن “دکتر آن دیماند” بالغ بر ۸۸ میلیون دلار بود.
رتبه ششم: کوین هار
هاوارد استرن یک هنرپیشه آمریکایی است که امروزهروز شهرت و درآمدش را وامدار شوهای رادیویی خود است. استرن اخیرا قراردادی با شبکه سیریوس اکس ام امضا کرده است. قراردادی که درآمدی بالغ بر ۸۵ میلیون دلار برای او به همراه داشته است.
رتبه هشتم: لیونل مسی
مسی یکی از نخبگان جهان فوتبال است. لیونل مسی، ستاره بارسلونا با ۸۱ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار در رتبه هشتم جدول قرار دارد. لازم به یادآوری است که او پس از کنارهگیری از تیم ملی فوتبال آرژانتین، حال با اتهام سنگین شانه خالی کردن از پرداختهای مالیاتی روبهروست.
رتبه نهم: آدل
آلبوم آخر این خواننده و ترانهسرای بریتانیایی، یعنی آلبوم “۲۵” بیش از سه میلیون بار در همان هفته نخست فروش داشته است. این خواننده صاحب نام در سال گذشته ۸۰ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار درآمد داشته است.
رتبه دهم: راش لیمبو
راش لیمبو به حاضرجواب بودن شهرت دارد. این مجری مجبوب برنامههای رادیویی محافظهکاران در آمریکا موفق شده است به خاطر برنامههای خود ۷۹ میلیون دلار درآمد کسب کند و در رده دهم جدول فوربس قرار گیرد.
رتبه یازدهم: لبران جیمز
لبران جیمز ستاره بی چون و چرا بسکتبال آمریکاست. او موفق شد تیم خود، یعنی کلیوند کاوالیرز، را پس از ۴۲ سال به یکی از برترین تیمهای بسکتبال آمریکا بدل کند. درآمد او در این سال بالغ بر ۷۷ میلیون دلار بود و از این حیث پردرآمدترین ستاره بسکتبال جهان در این سال بود.
رتبه دوازدهم: مادونا
رتبه سیزدهم: ریانا
در جدول پردرآمدهای نشریه فوربس، امسال رده سیزدهم به خواننده سرشناس آمریکا، ریانا تعلق گرفت. ریانا موفق شد در این سال در کنار فعالیتهای خود در عرصه خوانندگی و موزیک از محل تبلیغات نیز کسب درآمد کند. درآمد ریانا بالغ بر ۷۵ میلیون دلار بود.
رتبه چهاردهم: الن دیجنرس
مجری، کمدین و نویسنده صاحبنام آمریکا که به خاطر شوهای تلویزیونیاش محبوب بسیاری از شهروندان آمریکاست. او نیز با کسب ۷۵ میلیون دلار در رده سیزدهم قرار دارد.
رتبه پانزدهم: گارث بروکس
گارث بروکس را به خاطر ترانههای سبک “کانتری” میشناسند. او در شمار معدود خوانندگانی است که تمام سال را در تور کنسرتها سپری میکند. درآمد او در این سال به ۷۰ میلیون دلار رسید.
رتبه شانزدهم: راجر فدرر
راجر فدرر کماکان در شمار پردرآمدترین تنیسبازان جهان است. درآمد فدرر در این سال بالغ بر ۶۸ میلیون دلار بود. درآمدی که ناشی از موفقیتهای ورزشی و همچنین فعالیتهای تبلیغاتیاش بود.
رتبه هفدهم: اسی/دیسی
گروه AC/DC صرف نظر از اینکه آیا با بریان جانسون روی صحنه برود یا اکزل رز، به هر حال این گروه کماکان میتواند طرفداران موسیقی راک را مجذوب هنرنمایی خود سازد. کنسرتهای این گروه منجر به آن شد که ۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار درآمد نصیب آنها شود و به این ترتیب در رده ۱۷ جدول قرار گیرد.
این گروه راک هنوز پس از ۵۰ سال فعالیت قادر است هواداران موسیقی راک را در سالنهای کنسرت جمع کند. این گروه گرچه در این سال تنها ۲۷ بار روی صحنه رفت، ولی هر بار کل استادیومها را از هواداران خود لبریز کرد. کنسرتهایی که فرجاماش کسب درآمدی بالغ بر ۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بود.
رتبه نوزدهم: دواین جانسون
دواین جانسون هنرپیشنه نامآشنای سینمای هالیوود است. جانسون پیش از روی آوردن به سینما کشتیگیر حرفهای بود و بارها عنوان قهرمانی جهان را از آن خود کرده بود. این هنرپیشه در این سال موفق شد ۶۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار درآمد کسب کند.
کاپرفیلد تردست نامآشنای آمریکاست. این “جادوگر”، لقبی که طرفداراناش به او دادهاند، موفق شد به خاطر شوهای جالباش در لاسوگاس در این سال ۶۴ میلیون دلار درآمد کسب کند و در شمار ۲۰ نخبه پردرآمد جهان قرار گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید