iphone

روش ضد عفونی کردن گوشی آیفون‌‌

تصویر روز: همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا توصیه شده است که مردم کشورهای مختلف جهان دست‌ها را مرتب بشویند، از تجمعات دوری کنند و در بهداشت فردی بکوشند. اما یک مورد هست که تقریبا همه با آن سر و کار دارند، اما فراموش می‌کنند تمیزش کنند؛ گوشی تلفن همراه

به گزارش یورو نیوز یک تحقیق نشان داده افراد به طور متوسط روزی حدود دو هزار بار تلفن همراه هوشمند خود را برمی‌دارند. این مساله وقتی جدی می‌شود که بدانیم طبق یک تحقیق، ویروس کرونا می‌تواند روی سطح موبایل تا ۹۶ ساعت دوام بیاورد. این میزان ریسک باید ما را نسبت به تمیزی موبایل ها حساس کند، چرا که وقتی عادت برداشتن موبایل با عادت‌ ناخودآگاه‌مان در دست زدن به صورت همراه می‌شود احتمال ابتلا به ویروس کرونا را بیشتر می‌کند.

یک پژوهش که در دانشگاه نیو ساوت‌ولز در استرالیا انجام شده است نشان می‌دهد افراد به طور متوسط ۲۳ بار در ساعت، یا ۳۶۸ بار در زمان بیداری، صورتشان را لمس می‌کنند.

قبل از شیوع گسترده ویروس کرونا، شرکت‌های تولید گوشی هوشمند به مشتریان توصیه می‌کردند به دلیل خطر آسیب رسیدن به صفحه نمایش از استفاده از ضدعفونی‌کننده‌ها و اسپری‌های الکلی برای تمیز کردن گوشی پرهیز کنند. شرکت اپل گفته که بود صاحبان آیفون، تلفن همراهشان را با یک پارچه نم‌دار تمیز کنند و برای آیفون‌های ۱۱ نیز می‌توانند از پارچه آغشته به آب‌وصابون استفاده کنند.

اما اکنون با انتشار ویروس کرونا، اپل دستور‌العمل‌های جدیدی برای محافظت از گوشی‌های آیفون صادر کرده است. این شرکت می‌گوید کاربران می‌توانند با مالیدن پارچه آغشته به الکل ایزوپروپیل ۷۰ درصد یا کلر موبایل خود را تمیز کنند.

البته این کار باید با ظرافت انجام شود، نه به این نحو که انگار داریم ته‌دیگ سیب‌زمینی را از ته قابلمه جدا می‌کنیم.

اپل هشدار داده است که کاربران، موبایل را قبل از تمیز کردن خاموش کنند و همچنین از غوطه‌ور کردن گوشی خود در ماده ضدعفونی کننده خودداری کنند. این شرکت همچنین گفته است مشتریان نباید در پروسه تمیز کردن از مواد سفید کننده استفاده کنند چرا که به شدت به موبایل آسیب خواهد زد. اپل همچنین به دارندگان آیفون توصیه کرده از تماس مایع ضدعفونی‌کننده با درگاه‌های گوشی تلفن همراه خود پرهیز کنند چرا که باعث خرابی دستگاه خواهد شد.

راه دیگر برای گندزدایی از موبایل علاوه بر الکل و کلر، نورهای فرابنفش است که باکتری‌ها و ویروس‌های نشسته بر سطح گوشی را به خوبی از بین می‌برد، با این حال قیمت آن‌ها که به ۶۰ دلار می‌رسد ممکن است کمی گران باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *