تصویر روز: معاون وزارت بهداشت اعلام کرد: همه اصناف و مراکز صنعتی از فردا باید با ثبت نام در سایت وزارت بهداشت و امضای تعهدنامه مجوز بازگشایی بگیرند در غیر این صورت فعالیت آنها غیرقانونی است.
به گزارش تصویر روز به نقل از صدا و سیما، محسن فرهادی معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در ویدئو کنفرانس خبری افزود: از روز شنبه ۲۳ فروردین در همه استانهای کشور گام دوم فاصله گذاری اجتماعی با رعایت الزامات سلامت محیط کار در واحدهای صنفی اجرا میشود البته در تهران با توجه به شرایط جمعیت از روز ۳۰ فروردین این برنامه اجرا خواهد شد.
وی گفت: همه مالکان، مدیران و متصدیان واحدهای صنفی و صنعتی، مثلا مسئول نانوایی و نه کارگران آن، باید به سایت وزارت بهداشت salamat.gov.ir مراجعه کنند و اطلاعات خودشان را شامل کد ملی، نشانی و مشخصات واحد صنفی و صنعتی وارد کنند و تعهد دهند که مقررات بهداشتی را رعایت میکنند و میتوانند با رعایت شرایط بهداشتی فعالیت خودشان را منطبق کنند.
فرهادی افزود: فاصله گذاری اجتماعی یعنی واحد صنفی یا صنعتی در راستای ارائه خدمت هم باید سلامت خود و مشتریان را تامین کند و هم فعالیت اقتصادی خودش را انجام دهد.
وی ادامه داد: گام دوم فاصله گذاری اجتماعی زمانی موفق میشود که تمام کسانی که ذی نفع هستند یعنی همه خدمت دهندگان و خدمت گیرندگان و آحاد مردم مشارکت داشته باشند. در این صورت میتوانیم موفقیت این برنامه را در ریشه کنی کرونا محقق کنیم.
فرهادی گفت: در این برنامه همه دستگاههای دولتی، بخش خصوصی برای تدوین این برنامه همکاری خوبی داشتند و امیدوارم در اجرای این برنامه هم این همکاری ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد: هیچ جای دنیا نمیتوانند ۲۴ ساعته نظارت داشته باشند و باید خود مردم الزامات بهداشتی را رعایت کنند. این طرح با مشارکت اتاق اصناف و همکاران ما در وزارت بهداشت اجرا میشود. سازمان تعزیزات، نیروی انتظامی و سازمان دامپزشکی مشارکت دارند، ولی موفقیت اساسی در گروه همکاری واحدهای صنفی و صنعتی است.
وی گفت: اصناف و مراکز صنعتی با نام نویسی در سایت وزارت بهداشت میتوانند مجوز فعالیت بگیرند در غیر این صورت مجوز فعالیت نخواهند داشت.
فرهادی افزود: اگر کسی ثبت نام نکند از فعالیت آن جلوگیری میشود. بازرسان نیروی انتظامی، تعزیرات، وزارت بهداشت و بازرسان بخش خصوصی بر کار اصناف و واحدهای صنعتی نظارت دارند و خیلی قصد پلمب و تعطیل جایی را نداریم.
وی درباره انتقال کرونا از طریق آب گفت: امکان حضور ویروس در آب وجود دارد و باید شرکتهای و فاضلاب، بخث تصفیه آب و دفع بهداشتی فاضلاب را در نظر بگیرند.
دیدگاهتان را بنویسید