۲۴ نفر از مردم گیلان به بیماری فصلی فاسیولا مبتلا شدند.
به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: بر اساس نتایج مثبت آزمایشگاهی، تا کنون ۲۴ نفر در گیلان به این بیماری انگلی مبتلا شدهاند.
ارسلان سالاری مصرف سبزیهای محلی و فرآوردههایی نظیر نمک سبز و زیتون پرورده را که با استفاده از این نوع سبزیها تهیه میشود، از علل ابتلا به این بیماری اعلام کرد.
وی بیان کرد: انگل فاسیولا با شست و شوی سبزیها با محلولها و شویندهها از بین نمیرود. این انگل در سبزیجات محلی پخته و یا خشک شده در نور آفتاب از بین میرود.
سالاری از مردم خواست قبل ازمصرف فرآوردههای سبزی محلی، آن را در دمای منفی ۱۸ درجه تا ۳ روز نگهداری و بعد مصرف کنند.
او درگیرکردن کبد، خارش و تب را از نشانههای فرد مبتلا به فاسیولا اعلام کرد و گفت: بیماری انگلی فاسیولا از انسان به انسان منتقل نمیشود.
این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهر تا آبان شیوع مییابد.
مطالب مرتبط

رگبار پراکنده طی سه روز آینده در جنوب کشور
10 شهریور 1404
هیچ برنامهای برای افزایش نرخ ارز ۷۰ هزار تومانی نداریم
10 شهریور 1404
نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره اسنپبک
10 شهریور 1404
پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران
09 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید