۲۴ نفر از مردم گیلان به بیماری فصلی فاسیولا مبتلا شدند.
به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: بر اساس نتایج مثبت آزمایشگاهی، تا کنون ۲۴ نفر در گیلان به این بیماری انگلی مبتلا شدهاند.
ارسلان سالاری مصرف سبزیهای محلی و فرآوردههایی نظیر نمک سبز و زیتون پرورده را که با استفاده از این نوع سبزیها تهیه میشود، از علل ابتلا به این بیماری اعلام کرد.
وی بیان کرد: انگل فاسیولا با شست و شوی سبزیها با محلولها و شویندهها از بین نمیرود. این انگل در سبزیجات محلی پخته و یا خشک شده در نور آفتاب از بین میرود.
سالاری از مردم خواست قبل ازمصرف فرآوردههای سبزی محلی، آن را در دمای منفی ۱۸ درجه تا ۳ روز نگهداری و بعد مصرف کنند.
او درگیرکردن کبد، خارش و تب را از نشانههای فرد مبتلا به فاسیولا اعلام کرد و گفت: بیماری انگلی فاسیولا از انسان به انسان منتقل نمیشود.
این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهر تا آبان شیوع مییابد.
مطالب مرتبط
قیمت طلا و سکه ۱۹ آبان
19 آبان 1404
کارتهای اضطراری سوخت جایگاهها جمعآوری نشدهاند
19 آبان 1404
جزئیات طرح «توریست کارت» اعلام شد
19 آبان 1404
تداوم آلودگی هوا در تهران
19 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید