
تصویر روز: دولت به رانندگان حمل و نقل مسافر درون و برون شهری وام ۶ میلیون تومانی با سود سالانه ۱۲ درصد می دهد.
به گزارش صدا و سیما مرکز البرز ، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا فعالیت بسیاری از صنوف و کسب و کارها به ویژه مشاغل خدماتی مختل و دچار مشکل شد بر این اساس دولت با هدف حفظ اشتغال موجود در بنگاه ها و حمایت از صاحبان مشاغل؛ وام با سود سالانه ۱۲ درصد و با بازپرداخت ۲ ساله می دهد که بازپرداخت اقساط آن از آبان ۱۳۹۹ آغاز خواهد شد.
حسین فلاح نژاد گفت: همه رانندگان ناوگان حمل و نقل مسافر برون شهری و درون شهری استان می توانند با مراجعه به سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir ثبت نام کنند تا پس از تایید شرایط؛ به بانک عامل تعیین شده مراجعه و از تسهیلات شش میلیون تومانی مشاغل آسیب دیده از کرونا بهره مند شوند.
بدلیل کاهش سفرها و مسافران در بین شهرها به دلیل بیماری کرونا رانندگان از پیامد این بیماری آسیب بسیاری دیده اند و به این منظور ستاد ملی مقابله با کرونا این تسهیلات را برای این مشاغل نیز در نظر گرفته است.
مطالب مرتبط

پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران
09 شهریور 1404
بخش مسکن تا دو سال آینده همچنان درگیر رکود است
09 شهریور 1404
500 میلیون معدل حساب در بانک صادرات برگ برنده «تویوتا برقی»
09 شهریور 1404
برگزاری دوره آموزشی «تعالی سازمانی» در بیمه ملت
09 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید