GJ5A8768

بسیج اصناف برای بازسازی عتبات عالیات پیش قدم شد

تصویر روز: کمیته «اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات عالیات» همزمان با سال‌روز شهادت شهید حاج مهدی عراقی و روز بسیج اصناف تشکیل شد.
به گزارش تصویر روز به نقل از اتاق اصناف ایران ، در نشستی که به مناسبت گرامیداشت روز بسیج اصناف برگزار شد، کمیته «اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات عالیات» تشکیل و طی حکمی از سوی یوسف افضلی، معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات، غلامرضا حسن‌پور به عنوان رئیس و حجت‌الاسلام والمسلمین جواد نوری به عنوان دبیر این کمیته منصوب شدند.
حسن‌پور در این نشست با گرامیداشت روز بسیج اصناف و یاد شهید حاج مهدی عراقی گفت: در سال ۵۸ در چنین روزی (چهارم شهریور) گروهک منافقین در حمله‌ای کور، حاج مهدی عراقی و فرزند ۱۹ساله‌اش را در تهران به شهادت رساندند. شهادت او برای امام‌خمینی (ره) بسیار ناراحت کننده بود. او یکی از اصناف با انصاف آن زمان و پرچم‌دار نهضت حضرت امام(ره) در بازار بود. از این رو، روز شهادت شهید حاج مهدی عراقی به عنوان روز بسیج اصناف نام‌گذاری شد که این روز را گرامی می‌داریم. ضمنا از آن‌جایی که این روز مصادف با ایام محرم است امیدواریم که امام حسین (ع) عنایتی به همه ما داشته باشند.
وی در ادامه در خصوص کمیته تشکیل شده تصریح کرد: هدف اصلی تشکیل کمیته «اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات عالیات» انسجام ‌بخشی به کمک‌های اصناف و بازار است. این کمک‌ها از سال ۸۲ و از زمانی که حاج قاسم سلیمانی بازسازی عتبات عالیات را آغاز کرد، وجود داشته و ادامه خواهد داشت اما بر اساس گزارشی که ستاد به ما ارائه کرده است، هیچ آماری از کمک‌های اصناف به این امر وجود ندارد.
مسئول بسیج اصناف کشور تاکید کرد: این یکی از مظلومیت‌های اصناف است که در تمام رخ‌دادهایی از جمله سیل، زلزله، مقابله با کرونا و … کمک‌های بسیاری ارائه داده‌اند اما آماری از میزان این اقدامات وجود ندارد. ما تاکنون نتوانسته‌ایم به این اقدمات اصناف انسجام ببخشیم چرا که بازار همواره در این امور کار شفاهی انجام داده است.
حسن‌‌پور اظهار کرد: اگر امروز بسیج اصناف به این انسجام‌بخشی وارد شده، تنها به جهت نوکری خادمان امام حسین(ع) است. ضمن این که انسجام‌بخشی و ارائه آمار سایرین را تشویق به حضور بیشتر می‌کند. بنابراین در هر استان و شهرستان‌ها یک نفر به عنوان مسئول کمیته اصناف با هماهنگی ستاد بازسازی معرفی خواهد شد. ضمن اینکه اتحادیه‌های صنفی هم باید بتوانند در صورت تمایل شعباتی برای این کار ایجاد کنند. همچنین سراغ مجتمع‌های تجاری، پاساژها، بازارهای مسقف نیز خواهیم رفت و از آنها دعوت به همکاری می‌کنیم.
وی گفت: من معتقد هستم اگر از کسبه جوانی که در مجتمع‌های تجاری فعال هستند هم دعوت شود، استقبال خوبی خواهد شد چراکه در بسیاری از موارد جوانان پیشتاز هستند. ما سه میلیون واحد صنفی در کشور داریم که همگی نسبت به امام حسین(ع) دارند و اگر هر کدام از آن‌ها تنها ۱۰هزار تومان به صورت مستقیم به حساب ستاد بازسازی عتبات عالیات واریز کنند، کار بزرگی انجام خواهد شد.
معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات نیز در این نشست گفت: در سال ۸۲ شهید حاج قاسم سلیمانی در نخستین ماموریتی که به عراق داشت، تصمیم گرفت ابتدا حرم امام علی (ع) را زیارت کنند. اما وقتی به حرم رسید با درهای بسته مواجه شد و وقتی متولی در حرم را باز کرد با صحنه‌ای ناراحت‌کننده مواجه شد و در حرم‌های دیگر هم وضعیت را این چنین یافت. از این‌رو ستاد بازسازی را تشکیل داد. در آن هنگام وضعیت به نحوی بود که حدود ۶ماه فقط نظافت می‌کردند.
یوسف افضلی افزود: بیش از ۱۵۰ پروژه برای بازسازی انجام شد و تعدادی از طرح‌ها هم در حال انجام است.
بر اساس این گزارش، در این نشست مسعود امرالهی مدیر اجرایی بسیج تخصصی اتاق اصناف ایران، محمد حیدری جانشین بسیج اصناف کشور و تعدادی از فعالان و خیران اصناف و اتاق بازرگانی ایران نیز حضور یافتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *