
تصویر روز: شاخص کل بورس با افت ۲۶ هزار واحدی در پایان معاملات امروز ۱۱ آبان در ارتفاع یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحدی باقی ماند.
به گزارش صدا و سیما؛ در پایان معاملات امروز، شاخص کل با افت ۲۶ هزار واحدی به عدد یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحد و شاخص هم وزن نیز با افت ۳ هزار واحدی به عدد ۳۷۴ هزار واحد رسید ضمن اینکه نمادهای فارس، فولاد و فملی بیشترین تاثیر را در افت شاخص داشتند همچنین سه نماد خساپا، فولاد و شبندر بیشترین افزایش سهام حقوقی و نمادهای لپارس و و نوین بیشترین سهم حقیقیها را به خود اختصاص دادند.
امروز، بیشترین تزریق نقدینگی به سه گروه فلزات اساسی، فراوردههای نفتی و خودرو و ساخت قطعات اختصاص یافت.
ارزش کل معاملات خرد امروز ۵ هزار و ۴۱۰ میلیارد تومان بود همچنین بازدهی منفی صندوق پالایشی یکم که تا منفی ۱۵ درصد رسیده بود امروز به منفی ۲ درصد رسید.
۱۲:۰۶ ریزش ۲۲ هزار واحدی شاخص بورس
شاخص کل بورس امروز ۱۱ آبان با افت ۲۲ هزار واحدی به عدد یک میلیون و ۲۸۲ هزار واحد رسید.
شاخص کل بورس با افت ۲۲ هزار و ۹۰۸ واحدی به عدد یک میلیون و ۲۸۲ هزار واحد رسید و شاخص کل ۱.۷ درصدهمچنین شاخص هم وزن نیز ۰.۷ درصد افت داشته است.
در حال حاضر پرحجمترین صفوف خرید بازار به نمادهای ولپارس، خپارس، جوین و ونوین اختصاص یافته و نمادهای فارس، فولاد، شپنا و فملی بیشترین تاثیر را در افت شاخص داشتند.
ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس از مرز چهار هزار میلیارد تومان عبور کرد و ۵۸۰ میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت از افراد حقیقی به حقوقی صورت گرفت و بیش از ۴۶۸ نماد افت بیش از یک درصد را شاهد هستند.
۰۹:۳۷ چراغ قرمز ۴۱۸ نماد در تابلوی بورس
شاخص کل بورس با افت ۱۵ هزار واحدی، امروز ۱۱ آبان به ارتفاع یک میلیون و ۲۹۰ هزار واحد رسید.
شاخص کل بورس در ابتدای معاملات امروز با افت ۱۵ هزار واحدی، به عدد یک میلیون و ۲۰۹ هزار واحد و شاخص هم وزن نیز با افت هزار و ۵۴۲ واحدی به عدد ۳۷۶ هزار واحد رسید ضمن اینکه نمادهای فولاد، شپنا، شتران، فملی و شبندر بیشترین تاثیر را در افت شاخص داشتند همچنین نمادهای شپنا، خساپا، فولاد و فملی از نمادهای پر تراکنش بازار هستند.
شاخص فرابورس با افت ۱۶۵ واحدی به عدد ۱۶ هزار و ۱۰۲ واحد رسید و نمادهای آریا، دی و و سپهر از نمادهای تاثیرگذار در افت شاخص هستند.
مطالب مرتبط

احیای ممنوعیت واردات کالاهای مشابه تولید داخل
09 خرداد 1404
پشتپرده اصرار به فروش اینترنتی دارو
09 خرداد 1404
واکنش سخنگوی دولت به اعتراضات کامیونداران
09 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید