تصویر روز: معاونت بازرگانی و خدمات فرودگاهی شرکت هواپیمایی آسمان اعلام کرد: این شرکت با اتصال به سامانه شناسایی بیماران مبتلا به ویروس کرونای وزارت بهداشت در طرح غربالگری مشارکت فعال خواهد داشت.
به گزارش تصویر روز به نقل از روابط عمومی هواپیمایی آسمان اسد با بیان این مطلب افزود: با بهره گیری از این سامانه از این پس برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ صرفا پس از بهبودی کامل و ارائه برگه تست منفی PCR بلیت مسافرت هوایی داخلی صادر خواهد شد.
به گفته وی علاوه بر استعلام وضعیت سلامت مسافران از نظر ابتلا به کرونا در هنگام صدور بلیت ، مجدداً در زمان حضور در فرودگاه و هنگام دریافت کارت پرواز نیز این استعلام تکرار خواهد شد وسپس برای مسافر کارت پرواز صادر می شود.
معاونت بازرگانی و خدمات فرودگاهی شرکت هواپیمایی آسمان در پایان ضمن قدر دانی از زحمات مدافعان سلامت کشور از مسافران درخواست کرد: به منظور صیانت از این تلاش ها، حفظ فاصله اجتماعی ، زدن ماسک و همچنین اجرای پروتکل های بهداشتی را به دقت رعایت نمایند.
مطالب مرتبط
تاکید بر تعیین تکلیف شدن طرحهای کمپیشرفت مسکن
30 شهریور 1405
تصویب کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ
30 شهریور 1405
تکمیل ۲۶ هزار واحد مسکن مهر به ۲۷ همت اعتبار نیاز دارد
30 شهریور 1405
همتی: شتاب رشد نقدینگی گرفته شد
30 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید