
تصویر روز: مرحله سوم طرح رمز دوم پویا در راستای استانداردسازی الگوی پیامک رمز پویا از امروز در همه بانکها اجرا میشود.
به گزارش بانک مرکزی، از تاریخ ۱۳۹۹.۱۰.۸ با هدف افزایش امنیت تراکنشهای اینترنتی مبتنی بر رمز دوم پویا، پیامکهای ارسالی برای مشتریان حاوی اطلاعات کامل تراکنش اعم از نوع تراکنش، مبلغ تراکنش و دریافت کننده وجه خواهد بود.
همچنین لازم به ذکر است رمز دریافتی در بازه زمانی محدود و فقط برای همان تراکنش درخواستی معتبر بوده و از تاریخ ۱۳۹۹.۱۰.۱۰ در صورتی که هریک از اقلام تراکنش (نوع، مبلغ و دریافت کننده وجه) تغییر کند، رمز دریافت شده معتبر نبوده و تراکنش انجام نخواهد شد.
این اقدام در راستای افزایش امنیت تراکنشهای مبتنی بر رمز دوم پویا انجام شده و نقش مهمی در کاهش جرایمی همچون فیشینگ و سایر اقلام کلاهبرداری مبتنی بر تراکنش دارد.
گفتنی است با اجرای طرح رمز دوم پویا از سال گذشته، تاکنون آمار تراکنشهای مشکوک بیش از ۸۵ درصد کاهش یافته است.
مطالب مرتبط

آخرین وضعیت بازار طلا و سکه/ خبری از التهاب نیست
24 مرداد 1404
رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور
24 مرداد 1404
واکنش چین به اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه
24 مرداد 1404
واکنش شدید عربستان به اظهارات نتانیاهو
23 مرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید