ایرنا: فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری سارقان طلافروشی خیابان سردار جنگل رشت و کشف تمامی طلاهای سرقتی خبر داد.
سردار عزیزالله ملکی در تشریح عملیات دستگیری سارقان طلافروشی خیابان سردار جنگل رشت گفت: هفته گذشته به دنبال سرقت یک واحد طلافروشی در رشت، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی عنوان کرد : با توجه به نامعلوم بودن هویت سارقان و استفاده آنها از پوشش صورت، ماموران طی عملیاتهای پیچیده با استفاده از شگردهای پلیسی و اقدامات فنی موفق به شناسایی خودرو و هویت متهمان شدند.
ارشد انتظامی استان گیلان با تاکید بر آمادگی پلیس و بهرهگیری ماموران انتظامی استان از آخرین فناوریها و فنون کشف علمی جرائم خاطرنشان کرد: ماموران با آگاهی از نقشه سارقان موفق شدند محل اختفاء آنها را در دو محل جداگانه شناسایی و با هماهنگیهای به عمل آمده ضمن دستگیری آنهاو توقیف خودرو، تمامی طلاهای سرقتی را نیز که حدود سه کیلوگرم بود، کشف کنند.
سردار ملکی با قدردانی از ماموران پلیس آگاهی افزود: هیچ نقطهای از استان برای فعالیت سارقان و مخلان نظم و امنیت مردم امن نیست و پلیس مقتدرانه با هرگونه حرکات غیرقانونی برخورد خواهد کرد.
مطالب مرتبط
عرضه ۲۵ دستگاه کشنده KL465 سایپا دیزل در بورس کالا
14 بهمن 1404
مرحله دوم کالابرگ از ۱۵ بهمن فعال میشود
14 بهمن 1404

دیدگاهتان را بنویسید