
تصویر روز: دکتر نتاج مدیرعامل بانک قوامین در مراسم تکریم و معارفه مدیران جدید شعب شرق وغرب تهران بزرگ نظام پولی و مالی اسلامی را هدف آرمانی نظام پولی و مالی کشور دانست و یاد آور شد : حرکت در مسیر رسیدن به نظام آرمانی بدون بهره مندی از نظر صاحبنظران حوزه و دانشگاه امکان پذیر نیست .
ه گزارش روابط عمومی بانک ، دکتر غلامحسن تقی نتاج مدیرعامل بانک در این مراسم با اشاره به سالگرد تصویب قانون عملیات بانکداری بدون ربا و دهه بانکداری اسلامی گفت :این دهه فرصتی است برای بازنگری در مجموعه این قانون تا سه هدف مشخصی که نظام جمهوری اسلامی درحوزه عملیات پولی و مالی در نظر دارد مورد بررسی دوباره قرار گیرد .
وی با اشاره به این سه هدف که می توان آن را چراغ راه نظام بانکی دانست ، ادامه داد : عملیات بانکداری بدون ربا از لحاظ مغزافزاری در سال ۶۲ کلید خورد که قانونی همه جانبه و در برگیرنده جامع موضوعات است که با نگاه به اندیشه های ناب علمای اسلام از جمله بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره ) و سید محمد باقر صدر تدوین شد و اکنون حدود ۳ دهه از زمان تصویب آن می گذرد .
دکتر نتاج با بیان اینکه قانون عملیات بانکداری بدون ربا برای ۵ سال، اجرای آزمایشی تدوین شده بود خاطر نشان کرد : متاسفانه این قانون در گذر زمان تا کنون مورد بازبینی قرار نگرفته و در صورت بازنگری بویژه در حوزه اجرا می توان اهداف والاتر این قانون را در جریان عملیاتی ملموس تر مشاهده کرد .
مدیرعامل بانک هدف دوم نظام پولی و مالی کشور را دست یابی به نظام بانکداری اسلامی دانست که در صورت اجرای کامل عملیات بانکداری بدون ربا زمینه های تحقق این هدف نیز محقق می شود .
دکترحمید رضا نجف پور قائم مقام مدیرعامل بانک نیز در این مراسم با تبریک آغاز هفته بانکداری اسلامی با اشاره به تدوین سند تحول بانک گفت : این سند به منظور برون رفت از چالش ها و رسیدن به ایده آل ها با بهره مندی از ۱۱ هزار ساعت ، کار کارشناسی و متدهای علمی در حوزه تحول به مرحله عملیاتی رسید .
وی با اشاره به ۶ حوزه استراتژیک بانک که در سند تحول مدنظر قرار گرفته است با مهم خواندن حوزه سرمایه انسانی ( توسعه و بهبود ۲ شبکه مدیریت ) گفت : با به کارگیری متدهای علمی در حوزه سرمایه انسانی برای هم افزا شدن شبکه مدیران و ایجاد تحول سازنده تغییر در مدیران ارشد بانک احساس شد .
دکتر نجف پور با بیان این که در بسیاری سازمان ها به موجب ایجاد تغییر در راس هرم مدیریتی تغییرات سریع در تمامی ارکان مدیریت رخ می دهد خاطرنشان کرد: ایجاد تغییرات درساختار مدیریت بانک با انجام کارعلمی و بهره مندی از الگوهای تحول و صرف زمان بسیار با بررسی آیتم های متعدد پس از گذشت حدود ۱۰ ماه درحال انجام است .
وی با اشاره به اینکه برای تغییر در ساختار مدیران ارزیابی بسیاری از آیتم ها ، بررسی قواعد شایسته سالاری انجام شده است گفت : در ۸ محور اساسی تمامی مولفه ها مورد توجه قرار گرفت و پس از بررسی وضعیت استان ها و عملکرد مدیران نتیجه گیری در خصوص تغییرات با خرد جمعی صورت گرفت .
خاطر نشان می گردد در پایان این مراسم دکتر نتاج ضمن قدردانی از مرتضایی فر ، علی درزی نیا را به سمت مدیریت غرب تهران و موسوی را به سمت مدیریت شعب شرق تهران بزرگ منصوب نمود .شایان ذکر است در این مراسم سردار نوری نژاد مدیرعامل بنیاد تعاون ناجا و تعدادی از روحانیون و فرماندهان انتظامی تهران بزرگ حضور داشتند.
|
مطالب مرتبط

تایید اولین داروی درمان آلزایمر توسط استرالیا
02 خرداد 1404
دست سایتهای غیرمجاز از بلیت هواپیما کوتاه شد
02 خرداد 1404
اگر هدف آمریکا عدم غنیسازی است، توافقی در کار نیست
02 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید