
تصویر روز: امروز علی رغم تضعیف ارزش دلار و نیز اعلام بانک مرکزی آمریکا برای تغییر ندادن سیاستهای مالی در آینده نزدیک، طلا با ریزش شدید 23 دلار در هر اونس مواجه شد.
به گزارش تصویر روز به نقل از فارس، امروز در بازارهای جهانی قیمت طلا با یک درصد کاهش 23.2 دلار در هر اونس کاهش قیمت داشت.
خبرگزاری رویترز، درباره دلایل کاهش قیمت طلای جهانی نوشته است ذخایر داراییهای آمریکا در سطح بالاتری باقی مانده و باعث شده که میزان تقاضا برای فلز زرد به شدت کاهش یابد. البته انتظارات از بهبود سریع اقتصاد جهانی نیز تا حدودی کمرنگ شده و به کاهش تقاضای طلا دامن زده است.
«شیائو هو» تحلیلگر بین المللی در بانک چین گفت: افزایش دارایی وزارت خزانهداری آمریکا روی تقاضای فلز زرد فشار زیادی داشته است. کاهش قیمت طلا علیرغم تضعیف ارزش دلار و نیز تصمیم «جرومی پاول»، رئیس فدرال رزرو آمریکا مبنی بر تغییر نکردن سیاستهای مالی اتفاق افتاده است. امروز قیمت هر اونس طلا با 23.2 دلار کاهش در هر اونس به قیمت 1781 دلار و 6 سنت معامله شد.
قیمت این فلز گرانبها در کمترین زمان 1780.7 دلار و در بیشترین زمان 1801.6 دلار معامله شد.
قیمت امروز طلا نسبت به یک ماه گذشته 69 دلار کاهش داشت، اما در مقایسه با یک سال گذشته 147 دلار افزایش نشان میدهد.
در گروه سایر فلزات گرانبها هم پلاتینوم و پالادیوم هر کدام 17 دلار کاهش قیمت داشتند.
مطالب مرتبط

کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد
27 فروردین 1404
کالابرگ الکترونیکی ادامه مییابد
27 فروردین 1404
دور دوم گفتوگوهای ایران و آمریکا شنبه آینده در رم
27 فروردین 1404
قیمت طلا و سکه ۲۷ فروردین
27 فروردین 1404
امکان شکایت مستاجر تا ۵ سال
27 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید