
تصویر روز: حساب توئیتری بانک مرکزی به سخنان روز گذشته سیدمحمود واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور درباره واکنش نشان داد.
به گزارش فارس، حساب توئیتری بانک مرکزی نوشت: «برای جلوگیری از سوء استفاده و سوءبرداشت از صحبتهای مسئولین محترم، شایسته است که اظهارنظر درخصوص مسائل تخصصی پولی وارزی به بانک مرکزی واگذار شود».
به نظر میرسد این اظهارات در واکنش به سخنان روز گذشته سیدمحمود واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور در اصفهان مطرح شده باشد. واعظی گفته بود: «از نظر اقتصادی نرخ ارز در ایران ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست. ما این کار را کردیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را اداره کنیم تا امروز دشمنان بگویند که فشار حداکثری شکست خورده است. روزهایی را پشت سر گذاشتیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم و نمی توانستیم حتی پول آن را جابجا کنیم».
البته بعد از انتشار این خبر، امروز سیدمحمود واعظی رئیس دفتر روحانی در توضیح مصاحبه منتشر شده از خود، ضمن تکذیب آن گفت: «عامل افزایش نرخ ارز تحریمهاست و منظور من این بود که دولت علیرغم اینکه معتقد بود قیمت واقعی ارز ۲۵ تا ۲۷ هزار تومان نیست، اما با مقاومت، کشور را اداره کرد. هیچگاه به دنبال گرانی ارز نبودیم».
مطالب مرتبط

خرید با کالابرگ الکترونیکی تا پایان خرداد
12 خرداد 1404
عرضه خودرو در بورس؛ ایرانخودرو مجوز شورای رقابت دارد؟
12 خرداد 1404
۱۴ جایزه ۱۰۰ میلیون ریالی در جشنواره عید تا عید بیمه ملت
12 خرداد 1404
قیمت طلا و سکه ۱۲ خردادماه
12 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید