تصویر روز: رئیس شورای ملی سالمندان در مورد استانهایی که تعداد سالمندان در آنها بیش از سایر استانهاست، گفت: ۱۱ درصد جمعیت استان گیلان را سالمندان تشکیل میدهند و این استان دارای بیشترین جمعیت سالمندان در کشور است.
فرید براتی سده رئیس شورای ملی سالمندان در مورد تدوین سند ملی سالمندان گفت: تدوین این سند مدتی به طول انجامید و منتظر بودیم تا یک گروهی از متخصصان داخلی و خارجی آن را بررسی و تدوین کنند و در حال حاضر نیز این سند به وزارت رفاه ارسال شده است. به گزارش مهر وی گفت: پس از بررسی در این وزارتخانه، این سند در اولین جلسه شورای عالی رفاه در دستور بررسی و تصویب قرار میگیرد.
براتی سده به سندی که در رابطه با سلامت و بهداشت سالمندان در وزارت رفاه تصویب شده است اشاره کرد و گفت: ما در سند ملی سالمندان از نظر رفاه و تامین اجتماعی اقدام کردهایم و این سند در کنار سند سلامت وزارت بهداشت قرار میگیرد و تدوین و تصویب آن لزوما نفی کننده سندهای دیگر نیست.
رئیس شورای ملی سالمندان همچنین از تدوین سندی برای سالمندان در سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز خبر داد و اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامهریزی سندی کاملتر برای سالمندان با یکپارچه سازی دو سند وزارت بهداشت و رفاه تدوین و تصویب خواهد کرد و سال آینده شاهد اقدامات خوب و مناسبی در حوزه ارائه تسهیلات و خدمات به سالمندان خواهیم بود.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا تصویب چندین سند موازیکاری نیست، گفت: ممکن است موازیکاری محسوب شود، اما ایرادی بر آن نیست چرا که طبق احکام برنامه پنجم، سازمان مدیریت باید در این خصوص اقدام میکرد و مواردی که ما در سند مطرح کردهایم، بحثهای مربوط به شورای ملی سالمندان است.
براتی سده در مورد استانهایی که تعداد سالمندان در آنها بیش از سایر استانهاست، گفت: ۱۱ درصد جمعیت استان گیلان را سالمندان تشکیل میدهند و این استان دارای بیشترین جمعیت سالمندان در کشور است و بعد از آن نیز استانهای مرکزی، اصفهان، تهران، خراسان رضوی و فارس با بیش از ۹ درصد در رتبههای بعدی قرار دارند.
به گفته وی، استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان نیز دارای پایینترین جمعیت سالمند در کشور هستند.
دیدگاهتان را بنویسید