تصویر روز: مدیرکل دفتر بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی کشوری با تایید فرود اضطراری هواپیمای کاسپین، انفجار موتور این هواپیما را تکذیب کرد.
به گزارش صدا و سیما از وزارت راه و شهرسازی؛ آقای حسن رضاییفر، مدیرکل دفتر بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی کشوری، از فرود اضطراری پرواز ۶۹۸۴ هواپیمایی کاسپین که ساعت ۱۹:۳۰ روز گذشته از تهران عازم کیش بود خبر داد و گفت: این پرواز که با یک فروند بویینگ ۴۰۰-۷۳۷ به شماره ثبت EP-CAP انجام میشد، به دلیل نقص فنی موتور شماره یک و افزایش حرارت در این موتور اعلام فرود اضطراری کرد و به فرودگاه مهرآباد تهران بازگشت.
وی با اشاره به کلیپی که تحت عنوان انفجار موتور هواپیمای کاسپین در شبکههای اجتماعی منتشر شده است، افزود: انفجار موتور صحت ندارد و تنها نقص فنی رخ داده است. هواپیما بدون هیچ حادثه یا سانحهای به تهران بازگشت و در بازرسی اولیه موتور هیچ نشانهای مبنی بر انفجار مشاهده نشد. موتور این هواپیما اکنون مورد بازرسیهای تکمیلی قرار دارد.
رضاییفر ادامه داد: ۷۸ مسافر و ۹ خدمه پروازی در این پرواز حضور داشتند که مسافران با هواپیمای جایگزین به کیش اعزام شدند.
مطالب مرتبط
مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
15 شهریور 1405
بانک صادرات ایران خزانهدار سکوهای آنلاین طلا و نقره شد
15 شهریور 1405
قرعهکشی طرح فروش فوق العاده محصولات سايپا برگزار شد
15 شهریور 1405
مهلت واردات خودرو برای ایرانیان خارجنشین تا پایان ۱۴۰۵
15 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید