تصویر روز: مدیریت سرپرستی بیمه کوثر در استانهای قم، اصفهان، مازندران و اردبیل طی احکامی جداگانه، به سیدمسعود سپهریفر، محمدحسین شیرانینژاد، علیرضا فاطمی بهشتی و سعید میرزاپور محول شد.
به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر، سپهریفر و شیرانینژاد، پیش از این، به ترتیب، در سمت مدیریت سرپرستی استانهای اصفهان و قم، علیرضا فاطمی بهشتی طی سالهای 93 تا 95 در سمت مدیریت سرپرستی استان تهران و سعید میرزاپور در جایگاه مسئول خسارت سرپرستی اردبیل مشغول به کار بودند.
مجید مشعلچی فیروزآبادی پس از امضا و ابلاغ این احکام، ضمن ابراز رضایت از عملکرد گذشته همکاران گفت: بنابه شرایط موجود و مصالحی که در نظر داشتیم، این جابهجاییها صورت گرفت و انتظار داریم عزیزان در جایگاه جدید نه تنها، همچون گذشته با تمام توان به کار ادامه دهند بلکه شاهد تلاش برای بهبود شرایط، افزایش فروش و بالابردن رضایت مشتریان در استانهای قم، اصفهان، مازندران و اردبیل باشیم.
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۲ شهریور
12 شهریور 1405
داروی ایرانی درمان سنگ کلیه کودکان رونمایی شد
12 شهریور 1405
ترامپ: از اسرائیل در مقابل ایران مراقبت میکنم
12 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید