
تصویر روز: ایران خودرو در دومین نمایشگاه تخصصی ایران در جمهوری آذربایجان که با حضور تولیدکنندگان، بازرگانان و فعالان اقتصادی کشورمان در شهر باکو برگزار می شود، شرکت می کند.
در نمایشگاه باکو که از ۲۹شهریور تا اول مهرماه برپا می شود، گروه صنعتی ایران خودرو در غرفه ای به مساحت ۱۷۰ متر مربع، جدیدترین محصولاتش از جمله دنا، سورن، رانا و آریسان را عرضه خواهد کرد.
حضور در بازارهای کشورهای آسیای مرکزی یکی از محورهای اصلی استراتژی صادراتی ایران خودرو است و جمهوری آذربایجان به دلیل سابقه همکاری و روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی می تواند پایگاه تولیدی – صادراتی ایران خودرو در این منطقه باشد.
نتایج بررسی های انجام شده نشان می دهد، برند ایران خودرو برای مردم آذربایجان، برندی قابل اعتماد است، از این رو به منظور احیا و توسعه سهم ایران خودرو در بازارهای منطقه، ماه گذشته با سرمایه گذاری ۱۴ میلیون دلاری طرف آذربایجانی، عملیات احداث پایگاه تولیدی ایران خودرو در شهر نفت چاله آغاز شد و طبق برنامه قرار است این پروژه تا نیمه نخست سال آینده به بهره برداری برسد.
هم زمان با برپایی این نمایشگاه، همایش بازرگانان ایران و آذربایجان نیز برگزار خواهد شد.
مطالب مرتبط

کمک به حفظ پایداری شبکه برق با شناسایی ماینرهای غیر مجاز
05 اردیبهشت 1404
توزیع گسترده واکسن پنجگانه در کشور؛ بزودی
05 اردیبهشت 1404
کاهش قیمت سیبزمینی با ورود محصولات بهاره به بازار
05 اردیبهشت 1404
وقوع رعدوبرق و تگرگ در ۶ استان
04 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید