
تصویر روز: بانک رفاه کارگران با هدف ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت اجتماعی با رویکرد حمایت از اقشار نیازمند جامعه و در راستای ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری، طرح “نیککارت” را ارائه کرد.
به گزارش تصویر روز بر اساس طرح “نیککارت”، افتتاح حساب های سپرده سرمایهگذاری کوتاهمدت عادی، سپرده سرمایهگذاری کوتاهمدت ویژه سه ماهه، سپرده سرمایهگذاری کوتاهمدت ویژه شش ماهه، سپرده سرمایهگذاری بلندمدت بلندمدت یکساله و سپرده سرمایهگذاری بلندمدت دوساله برای خیرین به منظور واریز تمام یا درصدی از سود متعلقه، به حساب موسسه ها و سازمان های خیریه و حمایتگر، امکانپذیر شد.
بر اساس این گزارش، در این طرح مشتری می تواند تمام یا درصدی از سود متعلقه به حساب خود را در مقاطع ماهانه، به حساب آسایشگاه معلولان و سالمندان کهریزک البرز و کمیته امداد امام خمینی(ره) از طریق بانک واریز کند.
لازم به ذکر است، هموطنان خیر و نیکوکاران میتوانند از طریق مشارکت در قالب طرح “نیککارت”، همیار مطمئنی برای بانک رفاه کارگران در راستای اجرای مناسب طرح و دستیابی به اهداف مربوطه باشند.
مطالب مرتبط

سامانه ثبت سقط جنین قانونی راهاندازی شد
11 مرداد 1404
هزینه سفر عمره اعلام شد
11 مرداد 1404
سامانه ستاد مناقصات؛ سود بالا با ریسک پایین
11 مرداد 1404
قیمت طلا و سکه ۱۱ مرداد
11 مرداد 1404
آغاز پیشفروش محصولات سایپا و پارسخودرو از روز سهشنبه
11 مرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید