تصویر روز: با برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده بانک سامان، اعضای جدید هیئتمدیره این بانک با رأی اکثریت سهامداران انتخاب شدند.
به گزارش تصویر روز مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده بانک سامان برای تعیین اعضای هیئتمدیره با حضور بیش از 88 درصد از صاحبان سهام برگزار شد.
در این مجمع که با حضور نمایندگان سازمان بورس اوراق بهادار و وزارت اقتصاد تشکیل و بهصورت زنده از طریق سایت بانک سامان پخش شد، پس از تعیین رئیس جلسه و ناظران توسط سهامداران، سخنان برخی از صاحبان سهام استماع شد و سپس 13 کاندیدای عضویت در هیئتمدیره این بانک معرفی شدند که در نهایت با انتخاب سهامداران آقایان احمد مجتهد، قاسم سرخوش، داوود سوری، محمدعلی خادمی، حسین قضاوی، ولی ضرابیه و هوشنگ حمیدزاده کلخوران بهعنوان اعضای جدید هیئتمدیره بانک سامان معرفی شدند.
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405
فردا کالابرگ کدملیهای ۰ تا ۲ شارژ میشود
14 شهریور 1405
ممنوعیت صادرات ۲۴ محصول کشاورزی برداشته شد
14 شهریور 1405
بازار مسکن در دوراهی قیمت و قدرت خرید
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید