تصویر روز: پزشکان میگویند نشستن زیاد روی صندلی کنار پنجره هواپیما، میتواند سرطانزا باشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، سفر با هواپیما از محبوبترین وسایل حمل و نقل برای رفتن از یک مکان به مکان دیگر است اما هنگام نشستن روی صندلیهای خاص، خطر سرطان افزایش مییابد.
کدام صندلی این مشکل را به دنبال دارد و علت آن چیست؟
پس از یک وقفه بیش از یک سال به دلیل همه گیری کرونا، زندگی به تدریج به بخش حمل و نقل و هواپیمایی بازگشته است، به گونهای که پیش بینی میشود تعداد پروازهای برنامه ریزی شده روزانه بین کشورها و قارههای کره زمین به طور قابل توجهی افزایش یابد.
مردم شروع به مسافرت و رفتن به تعطیلات طولانی کرده اند تا به آنها کمک کند فشارهای ناشی بحران کرونا را پشت سر بگذارند؛ بحرانی که مردم را مجبور کرد برای مدت طولانی در خانه بمانند. با این حال، مسافرت و لذت بردن از سفر با هواپیما ممکن است خطرات زیادی را به همراه داشته باشد.
وب سایت آلمانی “HNA” گزارش داد که مسافرت مکرر با هواپیما میتواند فرد را در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دهد. این خطر هنگام نشستن در کنار پنجره هواپیما افزایش مییابد.
علت ابتلا به سرطان در صورت نشستن کنار پنجره هواپیما این است که شیشه این پنجرهها اجازه عبور حدود ۴۷ درصد از اشعههای ماورا بنفش خطرناک را میدهد، که خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش میدهد.
کارشناسان بهداشت به افرادی که به طور مکرر از طریق هواپیما سفر میکنند، توصیه میکنند برای حفظ سلامتی خود، منظره فوق العاده را که اجازه میدهد نزدیک پنجره هواپیما بنشینید، کنار بگذارند و در جای دیگر بنشینند.
در همین زمینه، یک مطالعه قبلی نتیجه گرفته بود که خطرات سرطان در بین خلبانان زن، مهمانداران هواپیما مانند: سرطان پوست، پستان، رحم و تیروئید بسیار زیاد است.
کارشناسان دلیل این نتیجه را توضیح دادند که کارگران داخل هواپیما علاوه بر این که ساعت خواب آنها نامنظم و طولانی است، به طور مداوم در معرض اشعه ماوراء بنفش قرار دارند.
چگونه خود را در برابر سرطان محافظت کنیم؟
از طرف دیگر، میتوان مجموعهای از مراحل ساده و مؤثر را برای جلوگیری از سرطان بدخیم دنبال کرد، مانند: ورزش منظم، دوری از استعمال دخانیات، معاینات دورهای و پیروی از یک رژیم غذایی سالم مانند میوه توت فرنگی که مفید است از ابتلا به سرطان پستان محافظت میکند.
دیدگاهتان را بنویسید