تصویر روز: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه گرانفروشی گوشت مرغ به مدیریت نامناسب شبکه توزیع بازمیگردد، گفت: قیمت واقعی گوشت مرغ باید بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان باشد.
«محمدعلی کمالی» روز شنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه مرغ به میزان کافی در کشور در حال تولید است و کمبودی نداریم، افزود: با توجه به اینکه هر کیلوگرم مرغ زنده از تولیدکنندگان درب مرغداریها ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان خریداری میشود، عرضه آن در بازار به قیمت ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان گرانفروشی و اجحاف در حق مصرف کننده است.
وی با اشاره به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهادههای تولید از جمله ذرت و کنجاله، افزود: با این حال هزینههای تولید هر کیلوگرم گوشت مرغ به ۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان رسیده و این محصول درب کشتارگاه ۲۶ هزار تومان به فروش میرسد. در نهایت مصرف کننده نباید رقمی بیشتر از ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان را برای گوشت مرغ بپردازد در حالی که در حال حاضر در خُرده فروشی شاهد قیمت ۳۵ هزار تومانی و بالاتر هستیم.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور دلیل افزایش هزینههای تولید مرغ با توجه به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهادهها را مربوط به افزایش هزینههای حمل و نقل، جوجه یکروزه و واکسن عنوان کرد.
کمالی تصریح کرد: با این حال در حال حاضر قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و گوشت مرغ گرم ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.
به گزارش ایرنا، براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی سال ۹۹ بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه شد.
طبق مصوبه دولت قیمت جوجه یکروزه گوشتی بین پنج هزار تا پنج هزار و ۴۰۰ تومان است، اما اکنون با نرخ های بین ۸ تا ۹ هزار تومان به مرغداران فروخته می شود. مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی پیش از این اعلام کرده بود که علت افزایش قیمت جوجه یکروزه مرغ گوشتی به دلیل قاچاق تخم مرغ نطفه دار و جوجه یکروزه است.
اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم در بازار عمده فروشی بیش از ۳۴ هزار تومان و در بازار خرده فروشی بیش از ۴۰ هزار تومان به فروش می رسد.
دیدگاهتان را بنویسید