تصویر روز: مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به آمار بالای کشته های کرونا در همه سنین از کودک تا سالخورده، گفت: وضعیت بهشت زهرا(س) بحرانی و غیرقابل تصور است به طوری که کرونا پیر و جوان نمی شناسد.
به گزارش ایرنا ، سعید خال شامگاه به خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون در خصوص کشته شدگان کرونا سن و سال اصلا مطرح نیست، روز گذشته از کودک تا جوان ۲۰، ۳۰ و ۴۰ ساله دفن کردیم.
وی با بیان اینکه تعداد متوفیان از آغاز پیک جدید کرونا بسیار زیاد شده است، عنوان کرد: سازمان بهشت زهرا(س)برای پنجمین بار در طی ۱۸ ماه گذشته وارد شرایط ویژه و بحرانی شد.
خال اضافه کرد: متاسفانه پیک مرگ و میر کرونایی در شهر تهران به شدت رو به افزایش است و در حالت شیب تند رو به بالا قرار دارد.
وی با بیان اینکه پرسنل خدوم سازمان بهشت زهرا (س) تهران همانند ۱۸ ماه گذشته در صف اول مبارزه با ویروس منحوس کرونا قرار دارند، خاطرنشان کرد: تعداد مرگ های کرونایی قبل از آغاز پیک جدیدش بین ۳۰ تا ۳۵ متوفی بود که این عدد طی روزهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
خال اضافه کرد: افزایش چشمگیر مرگ و میر کرونایی در روزهای اخیر می طلبد که مردم پروتکل های بهداشتی را بیش از گذشته رعایت کنند.
این مسئول با بیان اینکه کارکنان سازمان بهشت زهرا(س) در کنار کادر درمان در صف اول مقابله با کرونا قرار دارند، ابراز کرد: در حالی که کارکنان سایر سازمان ها دور کار شده اند جهادگران سازمان بهشت زهرا (س) در ۲ و یا سه شیفت کاری در حال خدمات رسانی به شهروندان هستند.
خال تنها راه مقابله با کرونا را رعایت پروتکل ها و فاصله اجتماعی عنوان و از شهروندان درخواست کرد به توصیه های مسئولان توجه کرده و با زدن ماسک و رعایت پروتکل ها از سلامت خود و دیگران محافظت کنند تا بتوانیم به یاری پروردگار از پیچ کرونا موسوم به دلتا عبور کنیم.
مطالب مرتبط
پرداخت عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی تا ۲ روز آینده
08 اسفند 1404
قیمت هر شانه تخم مرغ فله به کمتر از ۲۵۰ هزارتومان رسید
08 اسفند 1404
برپایی ۵ نمایشگاه بهاره در تهران با محوریت اتاق اصناف
08 اسفند 1404
دانشگاه علامه طباطبائی تا پایان اسفند مجازی شد
07 اسفند 1404

دیدگاهتان را بنویسید