بانک های خصوصی پیشگام ارایه خدمات الکترونیک

تصویر روز: دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی در گفتگو با شبکه ایران کالا درباره تعداد بانکها و موسسات خصوصی که در این کانون فعالند گفت: کانون بانکها و موسسات خصوصی از سال 83 تشکیل شد، ابتدا انجمن صنفی بود بعد با سرمایه‌گذاری بانک‌های خصوصی که ابتدا 8 بانک بود به 19 بانک رسید و اکنون به علت ادغام برخی بانکها 16 بانک و موسسه اعتباری در آن عضویت دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه ایران کالا، جمشیدی تاکید کرد: در این کانون همه بانک‌ها و موسسات حضور ندارند چون کانون بانک‌ها شرایطی دارد که در آن برخی بانکها که فعالیت دارند در این کانون با این شرایط نتوانستند عضو شوند.
دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی در پاسخ به اینکه در شرایط کرونا بانکها چقدر به سمت دیجیتالی شدن رفته اند و کانون چه اقداماتی انجام داده برای اینکه مردم کمتر مراجعه کنند؟ گفت: روند الکترونیکی کردن مراودات مشتریان با بانکها را ابتدا بانک های خصوصی عمدتا پیشقدم بودند که در ازای هزینه های هنگفتی بود که ابتدا متحمل شدند و این کار نیاز به برنامه‌ریزی و پژوهش،پشتیبانی و … بود و عمدتا خدماتشان مجانی در اختیار مردم قرار می دهند.
مثلا کارت هوشمند هزینه های زیاد برای تولید و پشتیبانی آن شده است . همینطور اصنافی که خدمات ارائه می‌دهند هزینه ای برای استفاده از این خدمات پرداخت نمی کنند.
دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی تاکید کرد: الان جابجایی پول با امنیت است و نیاز به جابجایی پول در ساعات مختلف شبانه روز نیست. همین طور خرده پول ها قبلا گذشت می شد ولی الان دریافت می کنند. در شمارش پول و حسابداری باید نفراتی به کار می گرفتند اینها همه خدماتی است که الکترونیکی شدن بانکها ارائه می دهد و پولی هم دریافت نمی کند.
جمشیدی درباره تمدید مصوبه حذف سود مرکب بانکی هم گفت: هنوز ابلاغیه ای در این زمینه به بانکها داده نشده است. مضافا اینکه در مصوبه اولیه که در سال 98 در مجمع تشخیص تصویب شده تاریخ هایی مشخص شده که قانون است و هر گونه تغییری باید قانونی باشد نه اینکه فردی آنرا دستوری بدهد. چون در آن سال مشخص شده به مشکل مالیاتی می‌خورد و اداره مالیات قبول نمی کند لذا قانون باید آن را مشخص کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *