
تصویر روز: تازه ترین مطالعات نشان می دهند که واکسن های کووید-۱۹، سینوفارم، جانسون اند جانسون و اسپوتنیک یا اصلا یا بسیار کم در برابر اومیکرون مصونیت ایجاد می کنند و برای مقابله با این سویه جدید کرونا بسیار ضعیف هستند.
به گزارش یورونیوز ، نوشت: محققان دانشگاه واشنگتن و شرکت داروسازی سوئیسی هامباس این تحقیقات را درباره کارآیی شش واکسن مطرح و استاندارد کووید در جهان انجام دادند.
تنها ۳ نفر از ۱۳ نفری که که دو دوز سینوفارم را دریافت کرده بودند پادتن هایی علیه اومیکرون داشتند. واکسن جانسون اند جانسون روی ۱۲ نفر آزمایش شد و تنها یک نفر آنتی بادی داشت واکسن اسپوتنیک هیچ مصونیت در بدن ۱۱ فرد آزمایش شده ایجاد نکرد.
سینوفارم واکسن چینی و اسپوتنیک واکسن روسی است. هنوز این شرکت ها درباره کارآیی و نتیجه تحقیقات اخیر واکنشی نشان نداشته اند.
سویه جدید ویروس کرونا ۷۰ برابر سریعتر از سویه دلتا شیوع پیدا می کند اما به اندازه سویه دلتا مرگبار نیست. با این حال آنچه دانشمندان را نگران کرده سرعت شیوع این سویه است. اولین مورد از ابتلا به اومیکرون اواسط نوامبر شناسایی شد و اکنون با گذشت بیش از یک ماه تقریبا سه چهارم موارد ابتلا به کرونا در جهان ناشی از سویه او میکرون می باشد.
مطالب مرتبط

ثبتنام وام ودیعه مسکن دانشجویی تا ۲۰۰ میلیون از اردیبهشت
22 فروردین 1404
بیمه مرکزی: نداشتن معاینه فنی مانع پرداخت خسارت نیست
22 فروردین 1404
آغاز فروش محصولات گروه سایپا از هفته آینده
21 فروردین 1404
پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث ادامه دارد؟
21 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید