7418303 174

متلاشی شدن باند کلاهبرداری در تبریز

تصویر روز: رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی از انهدام باند بزرگ کلاهبرداری در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، سرهنگ محمودی گفت: اعضای این باند کارت‌های مختلف از جمله کارت ملی، کارت‌های عابر بانک، دسته چک، شناسنامه را جعل می‌کردند و دستگاه‌های متعدد و تلفن‌های همراه از ابزار‌های مجرمانه این باند است.

وی با اشاره به اینکه پرونده این باند ۳۰ پرونده ارجاعی داشت افزود: با ورود به موقع دادستانی تبریز، تحقیقات اولیه در مورد این پرونده صورت گرفت و ۴ نفر نیز دستگیر شدند که قدرت اجرایی باند برای اعمال مجرمانه از بین رفت.

سرهنگ محمودی ادامه داد: این باند ۱۵۰ کارت فعال را کپی کرده بودند و برای کپی ۷۰۰ کارت دیگر نیز اقدام کرده بودند.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی این پرونده ۵ میلیارد ریال است گفت: این باند از طریق کارت‌های کپی شده اقدام به خرید اقلام مختلف از جمله لوازم خانگی و طلا می‌کردند.

رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی به مردم توصیه کرد: به هیچ عنوان کارت‌های خود را اجاره ندهند، در هنگام استفاده از کارت بانکی رمز را خودشان وارد کنند و در فروشگاه‌ها و رستوران‌ها و سایر مکان‌ها هنگام استفاده از دستگاه‌های کارت خوان مراقب باشند که این دستگاه‌ها به دستگاه دیگری وصل نباشند.

  • تلگرام
  • بله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *