
تصویر روز: طبق گزارشهای رسمی افزایش بیش از ۶۰ درصدی قیمت شیرینیهای خشک برای مصرف کنندگان ثبت شده است.
به گزارش ایسنا، طی مدت اخیر فعالان حوزه قنادی از افزایش قیمت مواد اولیه تهیه شیرینی انتقاد کرده بودند، در همین رابطه رئیس اتحادیه قنادان گفته بود که افزایش قیمت شکر و روغن و همچنین تامین روغن تخصصی قنادی مشکلاتی را برای قنادان ایجاد کرده است.
این در حالی است که بررسی تازه ترین گزارش مرکز آمار ایران در رابطه با تغییر قیمت کالاهای خوراکی مردم در ماه گذشته، افزایش قیمت شیرینی را تائید میکند.
بر این اساس هر کیلو از شیرینی خشک در دی ماه سال جاری به طور متوسط ۴۷ هزار و ۴۰۰ تومان قیمت خورده که نسبت به متوسط آذر ماه که ۴۵ هزار و ۶۰۰ تومان بوده افزایش ۳.۸ درصدی دارد.
اما در دی ماه پارسال قیمت هر کیلو شیرینی خشک به طور متوسط ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان بوده که با تغییر قیمت در این فاصله ۶۰.۳ درصد گران شده است.
در دی ماه سال جاری البته قیمت هر کیلو شیرینی خشک تا ۵۷ هزار تومان هم رسیده است.
مطالب مرتبط

ابلاغ رسمی افزایش ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی
20 شهریور 1404
۸۰درصد مخزن سد کرج خالی است
20 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۰ شهریور
20 شهریور 1404
فعال شدن امکان ثبت درخواست نقلوانتقال دانشآموزان سمپاد
20 شهریور 1404
بارش باران و کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور
20 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید