تصویر روز: گروه ۲۰۰ نفری از نمایندگان کنگره در نامهای هشدارآمیز ضمن تأکید بر اینکه بایدن مجوز ارائه «تضمین» به ایران درباره برجام را ندارد گفتند که هر توافقی با ایران بدون تأیید کنگره، مجدداً لغو خواهد شد.
به گزارش فارس، یک گروه ۲۰۰ نفری از نمایندگان جمهوریخواه کنگره با ارسال نامهای به «جو بایدن» رئیسجمهور ایالات متحده با هشدار علیه یک توافق هستهای دیگر با ایران تصریح کردند که بدون تأیید کنگره، هرگونه توافق با ایران به همان سرنوشت توافق ۲۰۱۵ دولت «باراک اوباما» دچار خواهد شد که در دولت «دونالد ترامپ» لغو شد.
شبکه آمریکایی «فاکسنیوز» در این خصوص گزارش کرد، در نامه جمهوریخواهان خطاب به بایدن نوشته شده بود: «اگر بدون تأیید رسمی کنگره، توافقی را با رهبر عالی ایران امضا کنید، این توافق موقت و غیرالزامآور خواهد بود و به همان سرنوشت برجام دچار خواهد شد»
مطالب مرتبط
صدور معافیت تحصیلی مشمولان به صورت اینترنتی
23 آذر 1404
قیمت طلا و سکه ۲۳ آذر
23 آذر 1404
رونمایی از خودروی برقی که درجا میچرخد!
23 آذر 1404

دیدگاهتان را بنویسید