اقتصاد ۲۴- به گفته تولید کنندگان و توزیع کنندگان، انبارها از لوازم خانگی پُر است اما مردم استقبالی از خرید این لوازم ندارند و منتظر کاهش قیمتها هستند.
مردم هر روز وعده کاهش قیمت لوازم خانگی را از تریبون های مختلف میشنیدند، اما در عمل بازار هیچ واکنشی به خط و نشانها و دستورهای سازمانی نداشت و همچنان روند افزایش قیمت را طی میکرد.
با توجه به نوسانات قیمت لوازم خانگی و مشخص نبودن خرید و فروشها، تاکنون در این بخش استقبال زیادی از سوی مردم در ماههای آخر سال نشان داده نشده است.
علی رغم تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تولید با کیفیت و کاهش قیمت، امروز قیمتها در بازار لوازم خانگی در حال سبقت است. دلیل این موج گرانی چیست و چه کسانی مقصر اصلی گرانی لوازم خانگی هستند؟
موج گرانی لوازم خانگی هنوز آرام نگرفته و در این ماه پایانی سال مردم انتظار کاهش قیمت در بازار را دارند.
مدتی است که بازار لوازم خانگی با تنش قیمت مواجه شده و در این روزها مردم استقبالی از ورود اجناس ایرانی به بازار ندارند و هیچ اقدام جدیدی در تکاپوی بازار لوازم خانگی ایجاد نشده است.
علت گرانی لوازم خانگی ایرانی در غیاب صوری لوازم خانگی خارجی بین متولیان این بخش از تولید کننده و نمایندگان دولت گرفته تا توزیع کننده خُرد پاسکاری میشود.
به راستی چرا لوازم خانگی آنقدر گران شده که کاهش قیمت آن ممکن نیست؟! در همین رابطه احسان فدایی مدیر ارتباطات گروه سام در گفتگو با اقتصاد 24 با طرح این سوال که چرا لوازم خانگی گران شد ؟ گفت: لوازم خانگی تولید داخل دچار یک بحران و آسیب جدی شده که چند منشاء دارد.
وی تصریح داشت: ارائه آمار و اطلاعات غلط از سوی مسئولین وزارت صمت در دولت دوازدهم، بزرگترین ضربه را به تولید لوازم خانگی زد. طی یکسال و نیم گذشته کسانی که در این حوزه اظهار نظرهای فراوانی داشتند، یا اطلاعات کافی نداشتند و یا به دلیل افزایش مخاطبان به وضعیت و نحوه تولید در این بخش، علاقه به خود تظاهری داشتند.
فدایی گفت: دقیقاً زمانی که تولید لوازم خانگی و بازارمحصولات آن نیاز به حمایت داشت ، برخی از متولیان وزارت صمت در ماه های آخر دولت دوازدهم به دلیل اینکه رزومه کاری سنگینتری به خود اختصاص دهند به طور مرتب از افزایش تولید و تیراژ لوازم خانگی حرفهایی را مطرح میکردند که کاملاً مغایرت با مفهوم خودکفایی در تولید لوازم خانگی داشت!
دیدگاهتان را بنویسید