تصویر روز: رئیس اتحادیه فرآورده های گوشتی اعلام کرد: به هموطنان توصیه می کنیم این محصولات را از واحدهای معتبر دارای پروانه کسب تهیه کنند.
به گزارش تصویر روز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه تلویزیونی ایران کالا ، مصطفی معروف خانی با بیان این مطلب گفت: واحدهای تحت نظر اتحادیه به شکل مستمر توسط بازرسان اتحادیه مورد نظارت قرار می گیرند تا محصولات هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت در سلامت و تعادل باشند.
به گفته وی فرآورده های گوشتی از دو نوع گوشت مرغ وگوشت گوساله تهیه می شوند و بسیار متنوع هستند. هرچه ترکیبات به کار رفته در محصول بیشتر و در حد بالا باشد قیمت بیشتری هم خواهند داشت.
وی در ادامه گفت: این محصولات از نظر کیفیتی باهم تفاوتی ندارند چون تمام اجزای تشکیل دهنده سوسیس و کالباس و همبرگر کاملا استاندارد هستند. علت گرانی و ارزانی محصولات در درصد گوشت به کار رفته در آن ها است. هرچقدر میزان درصد گوشت به کار رفته در محصول بیشتر باشد قیمت آن هم بیشتر خواهد بود.
وی در خصوص ثبت واحدهای تولیدی هم گفت: اتحادیه طی دو نوبت پیامک ارسال شده به واحدها نسبت به ثبت نام واحدها در سامانه امید اطلاع رسانی کرده که با همکاری تولید کنندگان این موضوع انجام شد. تولیدکنندگان QRکد دریافت کردند و باید پروانه کسب و این کد را در محل دید عموم مشتریان نصب کنند.
وی تصریح کرد: بازرسان اتحادیه و سازمان صمت در ایام نوروز بر میزان بازرسی ها از صنوف افزوده اند و به شکل کامل بر قیمت ها و کیفیت محصولات نظارت دارند و همواره پیگیر سلامت و بهداشت محصولات هستند.
معروف خانی گفت: اگر شکایتی در این حوزه مطرح شود پس از پیگیری شکایات از طریق اتحادیه، این شکایات به سازمان تعزیرات ارجاع داده خواهند شد و اگر این شکایات در مورد امنیت مواد غذایی باشد و به اثبات برسد آن واحد صنفی پلپ می شود.
رئیس اتحادیه فرآورده های گوشتی گفت: به هموطنان توصیه می کنیم این محصولات را از واحدهای معتبر دارای پروانه کسب تهیه کنند چون این واحدها زبرنظر اتحادیه فرآورده های گوشتی هستند و مردم می توانند این محصولات را با خیال راحت تهیه کنند. با توجه به تنوع محصولات و ثباتی که در قیمت کالباس، سوسیس و همبرگر طی چهار ماه گذشته داشتیم افزایش قیمتی در این حوزه وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید