رئیس مجتمع قضایی نیروهای مسلح غرب استان تهران گفت: دستورات لازم برای بررسی علت ضرب و شتم یک شهروند توسط مامور نیروی انتظامی صادر و پلیس مورد نظر شناسایی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان، ایرج عباسی در واکنش به درگیری فیزیکی یک مامور پلیس با یکی از شهروندان در شهرستان شهریار، بیان کرد: در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و شتم یکی از شهروندان توسط مامور نیروی انتظامی، بلافاصله دستورات لازم برای بررسی موضوع صادر شد.
رئیس مجتمع قضایی نیروهای مسلح غرب استان تهران با بیان اینکه دستورات لازم به جانشین بازرسی غرب استان تهران صادر شده است، تصریح کرد: شاکی پرونده نیز شناسایی و با دعوت از وی در حال بررسی علت ماجرا و اینکه به چه دلیلی این برخورد خشن رخ داده، هستیم.
وی با بیان اینکه تاکنون علت وقوع این حادثه مشخص نشده است، گفت: پس از دریافت اظهارات هر دو طرف حادثه و بررسیهای کارشناسی، مراتب به اطلاع عموم خواهد رسید.
عباسی اظهار کرد: شهروند مذکور هر جرم یا تخلفی هم که مرتکب شده باشد، کسی حق ندارد با وی درگیر شود و او را مضروب کند. وی افزود: البته زحمات پلیس و خدمات ایشان بر هیچ کس پوشیده نیست، اما فلسفه تشکیل سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز با توجه به وظایفی که برعهده دارد، رسیدگی به تظلم خواهی شهروندان است.
رئیس مجتمع قضایی نیروهای مسلح غرب استان تهران ادامه داد: در مواردی اگر تعدی توسط نیروهای انتظامی و نظامی صورت بگیرد، سازمان قضایی نیروهای مسلح به موارد رسیدگی و وظایف خود را انجام خواهد داد و وفق مقررات با مامور خاطی برخورد خواهد کرد.
مطالب مرتبط
مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
15 شهریور 1405
بانک صادرات ایران خزانهدار سکوهای آنلاین طلا و نقره شد
15 شهریور 1405
قرعهکشی طرح فروش فوق العاده محصولات سايپا برگزار شد
15 شهریور 1405
مهلت واردات خودرو برای ایرانیان خارجنشین تا پایان ۱۴۰۵
15 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید