تصویر روز: معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: برخورد شدید یک پراید با کامیون در بزرگراه فتح یک کشته و دو مصدوم بر جای گذاشت .
به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ علی همه خانی درباره این تصادف اظهار داشت: ساعت ۳ و ۴۵ دقیقه و در مسیر بزرگراه فتح به غرب کنار گذر مقابل فتح ۲۱ ، یک دستگاه سواری پراید به علت عدم توجه به جلو به شدت با کامیونی که در این مسیر در حال تردد بود برخورد کرد.
وی افزود: در این حادثه سرنشین عقب پراید فوت کرد و دو نفر دیگر زخمی شدند که از سوی اورژانس به بیمارستان انتقال داده شدند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تیم کارشناسی منطقه ۹ پلیس راهور تهران بزرگ فوری در صحنه حاضر شده و به بررسی علت این حادثه پرداختند.
سرهنگ همه خانی از رانندگان خواست که هنگام رفت و آمدها تمام حواس خود را به رانندگی اختصاص داده و از انجام هرگونه اقدام و حرکاتی که حواس آنان را از رانندگی دور می کند جدا خودداری کنند.
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۲ شهریور
12 شهریور 1405
داروی ایرانی درمان سنگ کلیه کودکان رونمایی شد
12 شهریور 1405
ترامپ: از اسرائیل در مقابل ایران مراقبت میکنم
12 شهریور 1405


دیدگاهتان را بنویسید