
تصویر روز: رکورد تولید در مگاموتور شکسته شدرکورد تولید شرکت مگاموتور از مرز ۱۸۰۰ دستگاه قوای محرکه در روز گذشت.
فاتح ژیان معاون برنامه ریزی مگاموتور با اعلام این خبر گفت: با توجه به دستور مهندس شیخ عطار مدیرعامل مگاموتور مبنی بر ضرورت افزایش ظرفیت تولید و همچنین در راستای رسیدن به برنامه تولید روزانه ۲۰۰۰ دستگاه قوای محرکه برای گروه خودروسازی سایپا، شرکت مگاموتور توانست به رکورد تولید ۱۸۰۰ دستگاه قوای محرکه در روز دست یابد و در ۷ ماه گذشته با تولید بیش از ۲۲۰ هزار دستگاه انواع قوای محرکه شامل موتور، گیربکس و اکسل رکورد تولید را بشکند.
وی در ادامه افزود: این میزان تولید در شرکت مگاموتور در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۱۵ درصد رشد نشان میدهد.
ژیان همچنین با اشاره به رکورد جدید تولید موتور X200 گفت: مگاموتور در آبان ماه توانست رکورد تولید موتور X200 را نیز بشکند و به تولید روزانه ۵۰۰ دستگاه دست یابد.
معاون برنامه ریزی مگاموتور افزود: امید است در سایه الطاف الهی و تلاش بی وقفه همه همکاران شاهد رشد روز افزون و رسیدن به اهداف عالی تولید شرکت مگاموتور در برنامه تولید باشیم.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۷ اردیبهشت
07 اردیبهشت 1404
اعلام جدول خاموشی در نرمافزار برق من
07 اردیبهشت 1404
توصیه رئیس اتحادیه طلا به مردم / وقت خرید طلا فرا رسیده است؟
07 اردیبهشت 1404
آمادگی صنعت بیمه برای جبران خسارت وارده در بندر شهید رجایی
07 اردیبهشت 1404
۲۵ نفر فوتی و ۸۰۰ نفر مصدوم در انفجار بندر شهیدرجایی
07 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید