
تصویر روز: رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر در موضوع دستفروشان برنامه ریزی مناسبی نداشته باشیم تا چند سال دیگر روستاها به طور کامل تخلیه می شوند.
به گزارش صداوسیما، مهدی چمران در سیصد و ششمین جلسه شورا با اشاره به معضل سد معبر و دستفروشان گفت: وضعیت سد معبر در برخی نقاط به گونه ای است که دیگر تردد امکان پذیر نیست؛ از غروب دیگر نمی توان در پیاده روهای خیابان ولیعصر پیاده روی کرد.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم با دستفروشان به گونه ای برخورد کنیم که در یک مکان جدید به کار بپردازند به یقین افراد بیشتری به این امر روی می آورند و این سبب می شود روستاها تخلیه شوند که تبعات جبران ناپذیری در بر خواهد داشت.
چمران گفت: باید برنامه ریزی درست و مناسبی در این زمینه صورت گیرد تا از رشد دستفروشان و ایجاد سد معبر جلوگیری کنیم .
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۱۸ تیر
18 تیر 1404
رگبار، وزش باد و گرد و خاک در تهران
18 تیر 1404
جزئیات جدید از منشأ آلودگی تابستانه هوای تهران
18 تیر 1404
فروش محصولات سایپا از هفته آینده
17 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید