
تصویر روز: رئیس اتحادیه میوه وسبزی نرخ جدید انواع میوه را در بازار اعلام کرد که بر این اساس، قیمتها نسبت به هفته گذشته، تغییری نداشته است.
سیدحسین مهاجران در گفتگو با مهر، با بیان اینکه رکود خاصی بر بازار میوه حاکم شده است، اظهار داشت: قیمت انواع میوه و صیفیجات نسبت به هفته گذشته تقریبا تغییری نداشته است.
وی با اشاره به اینکه عرضه پرتقال شمال در میدان مرکزی میوه و ترهبار همچنان زیاد است، ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم از این محصول، بین ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان، نارنگی بین ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان، کیوی بین ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان و خیار بین ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان است.
مهاجران، نرخ هر کیلوگرم سیب قرمز با کیفیت بالا را ۴۰۰۰ تومان و سیب سفید را بین ۲۵۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان اعلام کرد.
به گفته رئیس اتحادیه میوه و سبزی، افزود: قیمت هر کیلوگرم انگور بیدانه قرمز با کیفیت بالا ۵۵۰۰ تومان، انگور بیدانه سفید ۵۰۰۰ تومان و انگور شاهرودی بین ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است.
مطالب مرتبط

۹۰۰ هزار خارجنشین هنوز از فهرست یارانه بگیران حذف نشدهاند
06 شهریور 1404
تکمیل و تجاریسازی ۷ هزار دستگاه خودرو در پارسخودرو
06 شهریور 1404
تقدیر فرماندار مشهد از حضور پررنگ سایپا در نمایشگاه خودرو
06 شهریور 1404
عملکرد بانکها در نهضت ملی مسکن زیر ۳ درصد
06 شهریور 1404
حضور بیمه ملت در ششمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل و لجستیک
05 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید