الجی در نیمه دوم سال گذشته از فبلت پرچمدار خود با ویژگیهای جذابی رونمایی کرد. الجی V10 دارای نمایشگر اصلی ۵.۷ اینچی با رزولوشن QHD بوده و همچنین از نمایشگر دوم ۲.۱ اینچی همیشه روشن نیز بهره میبرد. این دستگاه مقاوم وزنی برابر با ۱۹۲ گرم دارد و از استاندارد نظامی MIL-STD-810G نیز بهره میبرد. پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۸۰۸، پردازنده گرافیکی آدرنو ۴۱۸، رم ۴ گیگابایتی، ۳۲/۶۴ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین اصلی ۱۶ مگاپیکسلی، دوربین جلویی ۵ مگاپیکسلی دوگانه و باتری قابل تعویض ۳۰۰۰ میلیآمپری مشخصات فنی این فبلت را تشکیل میدهند.
چرا بخریم؟
- بدنه مقاوم و باکیفیت
- باتری قابل تعویض
- صفحه نمایش باکیفیت
- مجهز به نمایشگر دوم
- سختافزار مناسب
- کیفیت عالی دوربین
- مجهز به سنسور اثر انگشت
چرا نخریم؟
- اندازه بزرگ
- وزن زیاد
- شارژدهی متوسط باتری
سونی اکسپریا Z5
استفاده از چیپست اسنپدراگون ۸۱۰ به همراه ۳ گیگابایت رم کارایی مناسب آن را تضمین میکند. دوربین ۲۳ مگاپیکسلی اصلی این مدل در شرایط نوری مناسب کیفیت بالایی دارد. اگر به بدنه فلزی شیشهای علاقمند نیستند و یا اینکه خواهان تجربه برند دیگری باشید، گوشی هوشمند اچتیسی M9 پلاس را موردبررسی قرار دهید که از بدنه تماما فلزی و پردازنده مدیاتک بهره میبرد. بررسی اکسپریا Z5 را در اینجا مشاهده فرمایید.
چرا بخریم؟
- بدنه باکیفیت و خوش ساخت
- سختافزار قدرتمند
- وجود حسگر اثر انگشت
- مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
- دوربین با کیفیت مناسب
چرا نخریم؟
- طراحی تکراری در مقایسه با نسلهای قبل
- داغ شدن گوشی در فعالیتهای سنگین
اچتیسی One M9
اچتیسی که زمانی پادشاه دنیای اندروید حساب میشد و در بسیاری از زمینهها بهعنوان اولین شرکت محسوب میشود، امروزه در حال تلاش برای بقا در بازار است. این شرکت تایوانی سال گذشته پرچمدار جدید خود را با طراحی تکراری وارد بازار کرد، اگرچه میتوان به طراحی آن ایراد گرفت ولی کیفیت ساخت بینظیری دارد. پردازنده ۸ هستهای اسنپدراگون ۸۱۰ استفاده شده در آن دمای تقریبا بالایی دارد، البته بعد از دریافت بهروزرسانیهای متعدد دیگر داغ نمیشود.
نمایشگر ۵.۰ اینچی با رزولوشن فولاچدی، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی با امکان افزودن حافظه خارجی، ۳ گیگابایت رم، دوربین اصلی ۲۰ مگاپیکسلی، دوربین جلویی ۴ مگاپیکسلی و باتری ۲۸۴۰ میلیآمپری مشخصات فنی این دستگاه را تشکیل میدهند. اگر کیفیت ساخت و ظاهر دستگاه برای شما اهمیت دارد و همچنین کیفیت صدا برای شما اولویت محسوب میشود، این مدل کاملا مناسب خرید است. بررسی M9 را در اینجا بخوانید.
چرا بخریم؟
- طراحی خوب
- کیفیت ساخت بینظیر
- نمایشگر باکیفیت
- کیفیت عالی صدا در هنگام اتصال هدفون
- اسپیکرهای استریو
- سیستمعامل روان
چرا نخریم؟
- گرم شدن دستگاه
- کیفیت پایینتر از انتظار دوربین اصلی
- عدم وجود حسگر اثر انگشت
شیائومی Mi 5S
حدود قیمت: ۱.۴۰۰.۰۰۰ تومان
شیائومی پرچمدار نیمه اول امسال خود را با یک بهروزرسانی جزئی دوباره در نیمه دوم سال معرفی و روانه بازار کرد. شیائومی Mi 5S برخلاف Mi 5 از بدنه فلزی بهره میبرد و دیگر خطر افتادن از دست وجود ندارد. بهجرات میتوان این دستگاه را ارزانترین گوشی هوشمند موجود در بازار ایران با پردازنده اسنپدراگون ۸۲۱ دانست. نمایشگر ۵.۱۵ اینچی با رزولوشن فولاچدی، ۳/۴ گیگابایت رم، ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بدون امکان افزودن کارت حافظه خارجی، دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین جلویی ۴ مگاپیکسلی و باتری غیرقابل تعویض ۳۲۰۰ میلیآمپری مشخصات فنی آن را تشکیل میدهند.
چرا بخریم؟
- طراحی خوب و کیفیت بالای بدنه
- نمایشگر باکیفیت
- سختافزار قدرتمند
- شارژدهی بالای باتری
- رابط کاربری روان و زیبا
- صدای بلند بلندگو
- دوربین باکیفیت
- ارزش خرید بسیار بالا
- وجود حسگر اثر انگشت
چرا نخریم؟
- کیفیت نهچندان مناسب محافظ نمایشگر
- عدم وجود رادیو
- عدم افزودن کارت حافظه خارجی
مایکروسافت لومیا ۹۵۰
حدود قیمت: ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومان
سال گذشته مایکروسافت از دو پرچمدار رونمایی کرد که هر دو مشخصات فنی بسیار خوبی دارند. قیمت لومیا ۹۵۰ اخیرا دچار افت شده که ارزش خرید آن را بسیار افزایش میدهد چراکه با پرداخت هزینهای معقول، صاحب دستگاهی با تمامی امکانات خواهید شد.
شاید تنها مشکل این گوشی هوشمند را بتوان سیستمعامل تقریبا محدود آن دانست، چراکه برخی از برنامهها برای آن موجود نیست که البته این موضوع بیشتر برای برنامههای ایرانی صادق است. نمایشگر ۵.۲ اینچی با رزولوشن QHD، پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۸۰۸، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی با امکان افزودن کارت حافظه خارجی تا ۲۵۶ گیگابایت، ۳ گیگابایت رم، دوربین اصلی ۲۰ مگاپیکسلی، دوربین جلویی ۵ مگاپیکسلی و باتری قابلتعویض ۳۰۰۰ میلیآمپری مشخصات فنی آن را تشکیل میدهند.
چرا بخریم؟
- طراحی باکیفیت
- نمایشگر عالی
- سیستمعامل روان
- حجم صدای خوب بلندگو
- کیفیت عالی دوربین
- مجهز به سنسور عنبیه چشم
چرا نخریم؟
- سیستمعامل محدود
سامسونگ گلکسی A7 2016
متاسفانه قیمت گلکسی S6 افزایش یافته است، درنتیجه دستگاه دیگری را از این برند محبوب در لیست خود قرار دادیم. همانطور که میدانید سامسونگ با معرفی سری A، بدنه باکیفیت را به محصولات میانرده خود افزود که البته این راهحل جواب داد و دستگاههای سری A با استقبال زیادی از طرف کاربران روبرو شد. در میان گوشیهای هوشمند این سری، مدل A7 2016 باتوجه به افت قیمت خود ارزش خرید مناسبی دارد. بدنه این دستگاه کیفیت بالایی دارد و نمایشگر فولاچدی آن نیز اندازهای برابر ۵.۵ اینچ داشته که با تکنولوژی امولد بسیار چشمنواز است.
پردازنده ۸ هستهای اگزینوس ۷۵۸۰ با تراشه گرافیکی Mali-T720 MP2 قدرت این مدل را تامین میکند. ۳ گیگابایت رم، ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی با امکان افزودن حافظه خارجی، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی مجهز به لرزشگیر اپتیکال، دوربین جلویی ۵ مگاپیکسلی و باتری ۳۳۰۰ میلیآمپری مشخصات فنی این گوشی هوشمند را تشکیل میدهند.
چرا بخریم؟
- کیفیت ساخت بالا
- سختافزار مناسب
- صفحه نمایش باکیفیت
- شارژدهی فوقالعاده باتری
- کیفیت بالای دوربین
- مجهز به حشگر اثر انگشت
- جدا بودن شیار سیمکارت دوم و کارت حافظه جانبی
چرا نخریم؟
- صدای کم اسپیکر
- عدم فیلمبرداری با رزولوشن ۴K
- پردازنده گرافیکی ضعیف
هواوی P9
این مدل پرچمدار حال حاضر هواوی بهشمار میرود. طراحی این گوشی زیباست و کیفیت ساخت آن نیز مثالزدنی است. صفحه نمایش این گوشی همانند قبل ۵.۲ اینچ با رزولوشن فولاچدی است که کیفیت مناسبی دارد. وجه تمایز این مدل، دوربین دوگانه ۱۲ مگاپیکسلی آن است که با همکاری شرکت آلمانی لایکا ساخته شده و کیفیت بالایی دارد.
پردازنده Hisilicon Kirin 955 همراه با تراشه گرافیکی Mali-T880MP4، حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی با امکان افزودن حافظه خارجی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلویی ۸ مگاپیکسلی و باتری ۳۰۰۰ میلیآمپری دیگر مشخصات فنی آن را تشکیل میدهند. اگر به دستگاههای بزرگ یا فبلت علاقه دارید میتوانید هواوی میت ۸ (با حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت) را خریداری کنید که از مشخصات سختافزاری مناسبی برخوردار است، البته کیفیت دوربین آن پایینتر بوده و تنها مجهز به یک دوربین در پشت است. بررسی P9 را در اینجا بخوانید.
چرا بخریم؟
- طراحی زیبا از جنس فلز
- وجود حسگر اثر انگشت
- سختافزار قدرتمند
- دوربین دوگانه باکیفیت بالا
چرا نخریم؟
- پردازنده گرافیکی نه چندان قدرتمند
دیدگاهتان را بنویسید