تصویر روز: در راستای اجرای طرح رونق تولید ، به بیش از ۱۹ هزار و ۴۵۰ واحد تولیدی و صنعتی در کشور تاکنون تسهیلات پرداخت شده است.
« رضا رحمانی» در بیست و دومین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی کشور با بیان اینکه توجه ویژهای به رفع مشکلات حوزه تولید و صنعت کشور شده است، گفت: بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به این تعداد واحد تولیدی و صنعتی مشکل دار کشور در راستای حمایت از تولید و تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی تسهیلات بانکی اعطا شده است.
وی افزود: با توجه به لزوم حمایت از تولید داخلی و افزایش کیفیت کالاهای تولیدی میتوان در راستای تحقق حوزه اقتصاد مقاومتی گامهای اساسی برداشت.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه به بانکهای تأثیرگذار در این خصوص اشاره کرد و گفت: تاکنون بانکهای کشاورزی، ملی، صنعت و معدن، ملت، سپه، صادرات، تجارت و رفاه به ترتیب بیشترین پرداختی را به صاحبان بنگاههای تولیدی و صنعتی مشکلدار داشتهاند.
وی در ادامه به مهمترین اولویتهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال آینده اشاره کرد و افزود: نوسازی صنایع، تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و صنعتی، تکمیل طرحهای نیمه تمام و نوسازی صنوف تولیدی از جمله مسائلی است که باید توجه ویژهای در این ارتباط صورت گیرد.
رحمانی وضعیت استان آذربایجان شرقی نسبت به سایر استانهای کشور از حیث رسیدگی به موانع تولید را مطلوب عنوان کرد و گفت: تا کنون در این استان از یک هزار واحد تولیدی و صنعتی بازدید شده که در این میان ۴۲۴ واحد تولیدی و صنعتی به چرخه تولید بازگشته است.
وی در ادامه به استان اردبیل نیز اشاره کرد و افزود: به طور مثال در استان اردبیل تاکنون از ۵۳ تولیدی و صنعتی به صورت میدانی بازدید شده که به ۴۹ واحد تولیدی تسهیلات بانکی اعطا شده و در این ارتباط ۲۴۸ نفر اشتغال ایجاد شده است.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به افزایش صادرات در ۹ ماهه نخست امسال اظهار داشت: خوشبختانه امسال شاهد افزایش بیش از ۹ درصدی صادرات و همچنین کاهش ۱۷ درصدی واردات در کشور هستیم.
وی با بیان اینکه افزایش ۱۰ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی یکی از مهمترین اولویتهای در سال جاری است، اذعان داشت: وضعیت درآمدهای دولت به حدی است که در برخی مواقع، پرداخت حقوق کارمندان نیز به سختی انجام شده که امیدواریم صادرات غیرنفتی کمک زیادی در خصوص وضعیت اقتصادی دولت داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید