تصویر روز: رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران با تکذیب خبر مسدود شدن حساب باشگاه پرسپولیس گفت: با تشکیل کارگروهی دوجانبه در حال بررسی وضعیت بدهی ها و تعیین سازوکار وصول آن از باشگاه هستیم.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، حسین بنی صفار با بیان اینکه دو باشگاه پرسپولیس و استقلال جزو بدهکاران مالیاتی محسوب می شوند تاکید کرد: هنوز حساب هیچ کدام از این دو باشگاه مسدود نشده است.
وی با اشاره به جلسه مشترک سازمان امور مالیاتی و باشگاه پرسپولیس که روز شنبه ۲۵ دی ماه برگزار شد، افزود: گروه کارشناسی سازمان امور مالیاتی کشور و مدیر مالی باشگاه پرسپولیس در حال بررسی وضعیت بدهی باشگاه و تعیین سازوکار وصول آن هستند که تا هفته آینده تصمیم نهایی اتخاذ و اعلام خواهد شد.
رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران با بیان اینکه از تمام کسانی که بایستی مالیات پرداخت کنند طبق قانون نسبت به اخذ مالیات اقدام می شود، خاطرنشان کرد: باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمامی مودیان مالیاتی موظف است مالیات معوق خود را پرداخت نماید.
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۲ شهریور
12 شهریور 1405
داروی ایرانی درمان سنگ کلیه کودکان رونمایی شد
12 شهریور 1405
ترامپ: از اسرائیل در مقابل ایران مراقبت میکنم
12 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید