
تصویر روز: فهیمی پور با اشاره به تاکید اهمیت علم آموزی در دین مبین اسلام و روند رو به رشد تکنولوژی گفت: در موسسه اعتباری کوثر نگرش راهبردی به سرمایه های انسانی وجود دارد و سرمایه های انسانی را اصلی ترین مزیت رقابتی کوثر دانست.
وی توسعه فرهنگ یادگیری و توجه ویژه به آن از مکانیزم های توسعه و تعالی سرمایه های و به تبع آن سازمان دانست و افزود: تاکید و تعامل سیستمی میان فرآیندهای آموزش و یادگیری با سایر زیر سیستم های منابع انسانی همواره مورد توجه است.
عضو هیئت مدیره موسسه اعتباری کوثر با اشاره به پیگیری و رصد دقیق روند آموزش و دوره های آموزشی توسط دکتر رضایی مدیرعامل موسسه بیان داشت: مدیرعامل و مدیران عالی کوثر از طریق حضور در دوره های آموزشی به عنوان سخنران کلیدی دوره ها، شرکت در همایشها و دوره های آموزش تخصصی به همراه کارشناسان برگزیده و حمایت از طرح های توسعه آموزش بر روند آموزشی در موسسه اشراف کامل دارند.
فهیمی پور تصریح کرد: فرهنگ سازی آموزش و ارتقاء دانش و آگاهی در موسسه اعتباری کوثر به منظور یادگیری و توسعه مستمر از طریق تشخیص امتیازهای توسعه فردی، تقدیر از شایستگان دوره های آموزشی و قبولی در دوره های آموزشی به عنوان پیش نیاز ارتقاء شغلی انجام می پذیرد.
قائم مقام مدیرعامل موسسه اعتباری کوثر خاطرنشان ساخت: ما در کوثر با تشویق کارکنان به حضور فعال در دوره های آموزش و توسعه فرصتهای یادگیری را در اختیارشان قرار می دهیم. در این زمینه تشکیل کارگروه مسئله شناسی، برگزاری جشنواره های رشد، یادگیری و موفقیت های پایدار، ایجاد کتابخانه مجازی، جشنواره متن طلایی و برگزاری مسابقات کتابخوانی به طور مستمر انجام شده است.
سید هادی هاشمی معاون توسعه و مدیریت سرمایه های انسانی موسسه اعتباری کوثر با اشاره به گزارش عملکردی این معاونت در زمینه آموزش گفت: تعیین رابط آموزش در همه معاونتها، مدیریتها و استانها در سراسر کشور و پیگیری مطالبات آموزشی از طریق این کارشناسان یکی از ابزاری است که جهت تسهیل یادگیری صورت می پذیرد.
وی با اشاره به استراتژی های آموزشی معاونت توسعه و مدیریت سرمایه های انسانی عنوان کرد: استقرار نظام جامع آموزشی، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، طراحی و برگزاری دوره های بهبود توسعه، طراحی و برگزاری دوره های عملکردی و کاربردی و استفاده حداکثری از ظرفیت های داخلی در راستای برگزاری دوره ها ار اهم استراتژیهای این معاونت در زمینه آموزش و یادگیری است.
هاشمی افزود: استراتژی آموزش که عمده ترین آن استقرار نظام آموزش جامع بر مبنای استاندارد بین المللی ایزو۱۰۰۱۵ است از طریق شناسایی نیازها و انتظارات ذینفعان و متناسب با استراتژیهای کلان موسسه تدوین شده است.
مطالب مرتبط

ایدکوپرس برای دومین سال متوالی واحد نمونه تولیدی استان البرز شد
08 اردیبهشت 1404
حضور پرقدرت گروه سایپا در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵
08 اردیبهشت 1404
محمولهای که در بندر رجایی منفجر شد به گمرک اظهار نشده بود
08 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید