
تصویر روز: مدیرعامل مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا: با توجه به لزوم آینده نگری و رسالت سایپا در راستای توسعه محصولات جدید مطابق با نیاز مشتریان و سازگار با محیط زیست، مطالعه و طراحی خودروهای برقی با سرعت در این مرکز در حال انجام است.
علیرضا مصدقی مدیرعامل تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا با بیان مطلب فوق گفت: این مرکز با انجام مطالعات و تعریف مشخصات محصول هدف بر روی پلتفرم ایکس ۲۰۰ خود، اقدام به تعریف فاز نمونه سازی خودروی برقی با همکاری شرکت صاحب نام اروپایی و یکی از دانشگاه های درجه یک کشور کرده است.
مصدقی افزود: با توجه به تمرکز آلودگی هوا در کلان شهرها، یکی از راهکارهای کاهش آلودگی هوا، توسعه خودروهای برقی در کلان شهرهاست.
مدیرعامل مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا تصریح کرد: باتوجه به چشم انداز سایپا در خصوص مطرح شدن به عنوان خودروساز جهانی از یک طرف و محدودیت های قابل ملاحظه پیشرو درخصوص تولید گازهای گلخانه ای و استانداردهای آلایندگی از طرف دیگر، با درک درست از شرایط محیطی و جهانی، برنامه ریزی مناسب و تدوین نقشه راه توسعه تکنولوژی خودروهای برقی و زیرسیستمهای مربوطه در سایپا صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: استفاده از پیشرانه های الکتریکی به دلیل مزایای آن از جمله بازده بالا، تمیزی، بی سر و صدا بودن و شتاب بالا در شرایط فعلی ضروری است.
مدیرعامل مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا گفت: امروزه به دلایل آلودگیهای ناحیهای و اثر جهانی گازهای گلخان های و همچنین پیشرفت های بسیاری که در تکنولوژی و بهبود عملکرد و قابلیت باتری ها و محرکه های برقی به وجود آمده، کاربرد و همه گیرشدن خودروهای برقی بیش از گذشته ضروری است، به نحویکه چندین خودروساز اقدام به تولید و عرضه انبوه این خودروها به بازار کرده اند و موسسات بسیار معتبر مطالعاتی نیز در زمینه استراتژی و آینده نگری تکنولوژیهای مرتبط با انرژی و حمل ونقل، پیشبینی کرده اند که تا سال ۲۰۲۰ میلادی، ۲۰ میلیون و تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۱۰۰ میلیون خودرو برقی و حدود ۴۰۰ میلیون دوچرخه، سه چرخه و چهارچرخه برقی در جاده های دنیا مجهز به پیشرانه های الکتریکی خواهند بود.
مطالب مرتبط

آغاز ثبتنام راهپیمایی اربعین از ۲۷ تیرماه
24 تیر 1404
تنها ۱۴ درصد از حجم مخازن سدهای تهران پر است
24 تیر 1404
قیمت طلا و سکه ۲۴ تیرماه
24 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید