تصویر روز: رئیس شورای تأمین کنندگان گوشت گوسفند کشور: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده با وزارت جهاد کشاورزی، گوشت گرم گوسفند با قیمت هر کیلو ۳۱۵۰۰ تومان در میادین شهر تهران عرضه می شود.
منصور پوریان با اشاره به اینکه در ماه های اخیر شاهد افزایش نسبی قیمت گوشت قرمز به ویژه گوشت گوسفند در کشور بودیم، افزود: این قیمت برای هر کیلوگرم گوشت لاشه گوسفندی و هم گوشت قطعه بندی شده است.
وی گفت: به منظور مدیریت بازار گوشت قرمز و کاهش قیمت این محصول در بازار شهرهای بزرگ به ویژه تهران، عرضه گوشت گرم گوسفند مناسب با سلیقه بازار تهران در میادین میوه و تره بار عرضه می شود.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، روزانه ۲۰۰ لاشه گوسفند از سردخانه های تهران برای عرضه به مصرف کنندگان در میادین میوه و تره بار توزیع می شود.
رئیس شورای تأمین کنندگان گوشت گوسفند تصریح کرد: محدودیتی در عرضه گوشت گرم گوسفند در شهر تهران نداریم و هر میزان که تقاضا باشد عرضه خواهیم کرد.
پوریان گفت: گوشت قرمز منجمد از ماه های پیش در شهر تهران با قیمت مناسب عرضه شد اما از آنجا که سلیقه بازار شهر تهران معمولاً گوشت گرم را بیشتر می پسندد برای تأمین نیاز این بازار اقدام کردیم و دام را به صورت مستقیم از دامدار خریداری و به بازار مصرف عرضه می کنیم.
وی درباره قیمت خرید هر کیلو دام زنده از دامدار افزود: هر کیلو دام زنده را از دامدار با قیمت ۱۷۵۰۰ تومان خریداری می کنیم و پس از آن با احتساب هزینه های کشتارگاه، حمل و نقل و سردخانه با قیمت ۳۱۵۰۰ تومان به دست مصرف کنندگان می رسانیم.
پوریان تأکید کرد: قیمت ۳۱۵۰۰ تومان تا اواسط اسفند ماه کاهش خواهد یافت و در صورت تقاضای بیشتر با قیمتی کمتر از ۳۱۵۰۰ تومان عرضه خواهیم کرد.
وی گفت: از ۱۵ اسفند به بعد نیز روزانه ۱۵۰۰۰ لاشه گوسفند در سردخانه های استان تهران به منظور تنظیم بازار شب عید ذخیره سازی می شود. به گزارش صدا و سیما رئیس شورای تأمین کنندگان گوشت گوسفند تأکید کرد: در این روش واسطه ها و دلالان از زنجیره تولید تا توزیع حذف می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید