rabie.2

ربیعی: ۷۰۰ هزار شغل ایجاد می کنیم

تصویر روز: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم در سال ۹۶ یک میلیون شغل ایجاد شود اما ایجاد ۷۰۰ هزار شغلی قطعی است.

به گزارشتصویر روز به نقل از صداوسیما، علی ربیعی با حضور در برنامه «نگاه یک» درباره تصمیمات اتخاذ شده در جلسه ستاد مدیریت بحران برای استان خوزستان گفت: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و وزیر جهاد کشاورزی با حضور در این جلسه اقدامات و برنامه‌های خود در این استان را تشریح کردند.

وی با اشاره به اینکه منشاء بخشی از آلودگی هوای خوزستان فرامنطقه ای است، گفت: سدهایی که در کشورهای همسایه ایجاد و تالاب ها را خشک کردند، از علل افزایش گرد و غبار و ریزگردها در خوزستان است.

ربیعی با بیان اینکه در هفته های آتی جلسات ستاد بحران را در استان خوزستان تشکیل خواهیم داد، ادامه داد: رئیس جمهور هم دستورات جدی را برای رفع مشکلات این استان صادر کردند.

وی اضافه کرد: اقدامات میان مدت و دراز مدت هم در این استان باید انجام و برای اشتغال هم باید چاره اندیشی و افزایش مهارت فردی برای اشتغال، به کارگیری مدیران بومی از دیگر اقداماتی است که باید انجام شود.

نرخ مشارکت نیروی کار به ۴۰.۴ درصد رسید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اقتصاد کشورمان متغیر است، افزود: باید شکنندگی اقتصادمان را در مقابل تغییرات بیرونی کاهش دهیم و قدرت و ثبات اقتصادی داخل را در قالب اقتصاد مقاومتی افزایش دهیم و برای این منظور نیاز به برنامه مشخص و منظمی داریم.

ربیعی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی چراغ راهنمای ماست، ادامه داد: بر اساس مطالعات، روند کلی شکنندگی اقتصاد ایران و همچنین میزان دسترسی روستاها به خدمات از سال ۲۰۱۳ به بعد رو به بهبود است.

وی گفت: در سال ۱۳۹۴ بیش از ۷۰۰ هزار و تا تابستان ۹۵ هم ۶۳۰ هزار شغل را ایجاد کردیم.

ربیعی درباره روند تغییرات جمعیت فعال و غیرفعال و نرخ مشارکت گفت: اکنون نرخ مشارکت نیروی کار ما به ۴۰.۴ درصد رسیده و جمعیت فعال ما ۲۶ میلیون و ۳۷۰ هزار نفر است.

وی با اشاره به اینکه اثرات تأخیری بازار کار از سال ۱۳۸۷ تا سال ۱۳۹۲ وجود دارد، ادامه داد: با نیروی کار متأخر که وارد بازار کار شد، مواجه شدیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نرخ مشارکت بانوان در اشتغال افزایش یافته است.

ربیعی با تاکید بر اینکه در سال ۱۳۹۴ بیش از ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کردیم، افزود: این آمار بر اساس دفترچه‌های تأمین اجتماعی نوبت اولی است.

وی گفت: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و فارغ التحصیلان وارد بازار کار شدند، بنابراین ایجاد اشتغال محسوس نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *