Singapor

بهترین کشور آسیا برای زندگی معرفی شد

تصویر روز: سنگاپور در شاخص کیفیت زندگی، در رتبه نخست آسیا و بالاتر از شهرهای توکیو و هنگ‌کنگ قرار گرفت.

به گزارش تصویر روز به نقل از بلومبرگ، سنگاپور در این شاخص با توجه به سطح کارآمدی زیرساخت‌های خود با یک پله صعود نسبت به سال گذشته در بین ۲۳۱ شهر جهان در رتبه نخست آسیا و رتبه ۲۵ دنیا قرار گرفته است.

در رده‌بندی شهرهای جهان از نظر شاخص کیفیت زندگی که توسط شرکت مشاوره “مرکر” اعلام شده است، توکیو و هنگ کنگ با اندکی تنزل به ترتیب در مکان های ۴۷ و ۷۱ قرار گرفته اند.

اما سنگاپور به دلیل بهبود زیرساخت های خود که شامل تأمین برق، آب آشامیدنی و خدمات تلفن می شود، رتبه نخست را در بین شهرهای آسیایی به خود اختصاص داده است.

در این رده بندی حمل و نقل عمومی، تراکم ترافیک و دسترسی به پروازهای بین المللی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته است.

اسلاگین پاراکاتیل مدیر تحقیقات کیفیت زندگی در شرکت مرکر در این باره گفت: شهرهایی که در رتبه های نخست قرار گرفته اند از نظر مسائل زیرساختی توانسته اند ترکیبی از امکانات درجه یک فرودگاهی داخلی و بین‌المللی، پوشش حمل و نقل متنوع و گسترده داخلی و همچنین راه حل های نوآورانه مثل فن آوری هوشمند و انرژی های جایگزین را فراهم کنند.

بر اساس اعلام مرکر، ثبات داخلی، دسترسی گسترده به کالاهای مصرفی، دسترسی و کیفیت مسکن و آمار پایین بلایای طبیعی از دیگر دلایل قرار گرفتن سنگاپور در رتبه نخست آسیا از نظر کیفیت زندگی است.

در این رده‌بندی که بر اساس اطلاعات سپتامبر تا نوامبر سال گذشته میلادی اعلام شده است، شهرهای واقع در غرب اروپا مثل وین و زوریخ در صدر قرار دارند. در بین ۱۰ شهر نخست، اوکلند، ونکوور و سیدنی تنها شهرهای غیر اروپایی هستند که به ترتیب رتبه های سوم، پنجم و دهم را به خود اختصاص داده اند.

بنابراین گزارش، در بین شهرهای آسیایی نیز با توجه به نابرابری بسیاری که از نظر کیفیت زندگی وجود دارد، پکن در مکان ۱۱۹، شانگهای در رتبه ۱۰۲ و گوانگژو در رده ۱۲۱ قرار دارند؛ در حالیکه بانکوک با دو رتبه سقوط ۱۳۱ است و مانیل با یک رده صعود در مکان ۱۳۵ قرار گرفته است.

مرکر اعلام کرده است: شهرهای واقع در اقیانوسیه با وجود اینکه از نظر کیفیت زندگی در سطح بسیار خوبی قرار دارند اما معیارهایی مثل اتصال فرودگاه ها و تراک. ترافیک از جمله عواملی هستند که موجب کاهش امتیاز آنها از نظر مسائل زیرساختی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *