
تصویر روز: رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور از سنگین شدن ترافیک خودروها در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس خبر داد.
سرهنگ نادر رحمانی در گفتوگو با تسنیم با اشاره به وضعیت ترافیکی صبح روز سه شنبه (۸ فروردین) اظهار داشت: بر اساس گزارش همکارانمان از محورهای مواصلاتی سراسر کشور و تصاویر دریافتی از دوربینهای نظارتی پلیس، در حال حاضر بار ترافیکی در باند جنوب به شمال محور کرج چالوس از ابتدای محور تا آدران، سنگین گزارش شده و در ادامه مسیر از آدران تا تونل کندوان نیمه سنگین است.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا افزود: همچنین در جهت مقابل و در مسیر شمال به جنوب محور چالوس کرج نیز، ترافیک خودروها، پر حجم ولی روان است و این شرایط در شمال به جنوب محور هراز در محدوده امام زاده هاشم نیز گزارش شده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این موارد، ترافیک پر حجم و روان در باند شمالی آزادراه کرج قزوین از ترمینال شهید کلانتری تا پل کردان نیز ادامه دارد.
مطالب مرتبط

نتایج نهایی آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
11 شهریور 1404
خزانهداری آمریکا تحریمهای جدید مرتبط با ایران را اعلام کرد
11 شهریور 1404
ماجرای واژه جایگزین «کرانچی» چیست؟
11 شهریور 1404
آخرین وضعیت تغییر ساعات کاری ادارات و مدارس اعلام شد
11 شهریور 1404
رشد ۶۱ درصدی درآمد عملیاتی وبصادر با تراز مثبت 25
11 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید