
تصویر روز: آمار منتشر شده حوزه صنعت اروپا نشان از رشد حدودا ۱۱ درصدی فروش خودرو در ماه مارس دارد. در این میان تویوتا با یک رشد ۱۸.۸ دهم درصدی نسبت به سایر خودروسازان سهم بیشتری در فروش داشته است.
پس از تویوتا، فیات کرایسلر با ۱۸.۲ دهم درصد رشد و نیسان با ۱۷.۷ دهم درصد در رتبه های دوم و سوم فروش ماه مارس قرار گرفته اند.
طبق آمار منتشر شده، تعداد خودروهای ثبت شده با حدود ۲۰۰ هزار افزایش نسبت به پارسال به ۱ میلیون و ۹۳۷ هزار مورد رسیده است.
فولکس واگن که برترین خودروساز منطقه اروپا محسوب می شود در ماه مارس تنها یک رشد ۶.۲ درصدی داشته است. این میزان برای گروه خودروساز فرانسوی پژو-سیتروئن ۶.۷ دهم درصد بوده است. به گزارش مهر آلمان، بریتانیا، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا هم به ترتیب رده های اول تا پنجم فروش را در اروپا به خود اختصاص داده اند.
مطالب مرتبط

رگبار پراکنده طی سه روز آینده در جنوب کشور
10 شهریور 1404
هیچ برنامهای برای افزایش نرخ ارز ۷۰ هزار تومانی نداریم
10 شهریور 1404
نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره اسنپبک
10 شهریور 1404
پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران
09 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید